Ljudi dali neko zna telefon ili adresu RHS koji je zastupnik za Palit. Kupio sam karticu(8600gt sonic koja mi pravi probleme) u Eurolinku i sada sam saznao da je isti mrtav. Cuo sam de se nalaze negde na Zarkovu.
Ma sta ce ti zastupnik za Palit, pa ti nisi karticu kupio od njih vec u Eurolinku a evo ti njihov broj (uostalom imas ga i na njihovom sajtu) 011/2397389 ili 065/3699076 pa se lepo obrati njima direktno i resices problem, naravno sa racunom i garancijom. Ako ih nisi sacuvao ili iz nekog drugog razloga ih nemas onda se oprosti od besplatnog servisa (tj. zamene kartice).
:: Ma sta ce ti zastupnik za Palit, pa ti nisi karticu kupio od njih vec u Eurolinku a evo ti njihov broj (uostalom imas ga i na njihovom sajtu) 011/2397389 ili 065/3699076 pa se lepo obrati njima direktno i resices problem, naravno sa racunom i garancijom. Ako ih nisi sacuvao ili iz nekog drugog razloga ih nemas onda se oprosti od besplatnog servisa (tj. zamene kartice)
Ne moze da ode do eurolinka kada su pukli.. zapravo moze da ode, ali tamo nece naici ni na koga zato sto je radnja zatvorena.. Njemu jeste neophodan zastupnik palita, ali isto tako i racun i garancija iz Eurolinka kako bi ovi iz zastupnistva uzeli karticu na servis...pozz
Niko se ne javlja na Eurolinkove telefone, ne mozes ni da ih zoves ni da odes do njih. Pogledaj na garanciji ko je uvoznik koji daje garanciju, tj. distributer tako da kod njih bi mogao da odes/pozoves i zamenis reklamiras karticu.
Pa izgleda da je tako, zaista se niko ne javlja a i sajt je nedostupan. Onda pravac kod uvoznika a ko je uvoznik (ako nije direktno bio Eurolink) onda ti pise na garanciji, obicno glasi na ime uvoznika. Za Antec napajanja u Eurolinku uvoznik je Kimtec a za Palit stvarno nemam pojma ako ti ne pise u garanciji. Probaj onaj broj mobilnog, mislim da je to od nekog njihovog tipa iz servisa pa ga konsultuj u vezi realizacije garancije kod koga da se obratis i samo fino i kulturno jer oni (bivsi zaposleni) sada vise nikome ne polazu racune i nisu duzni nista da ti kazu, dakle samo dobra volja, za razliku od bivsih nadleznih koje verovatno neces uspeti da nadjes. Je*ena situacija.
U Eurolinku sam kupio samo dve cele kofiguracije koje bi trebale da su pod garancijom jos 2-2.5 godine! Pa mislio sam da su oni jaki kao Miskovic! Sta to bi?
Ko sto i Dyca rece, Eurolink je upao u dugove i morali su da zatvore celu stvar, dosta je tu i para izgubljeno a i dosta je ljudi i posao izgubilo koji su tamo radili, inace garancije sve treba da i dalje vaza kod distributera, tako da garancije nisu izgubljene.
Skoro ceo racunar sam kupio kod njih... i sta sad... ...nista rekalmacija kod uvoznika...
Inace firma je pukla pre nekih 20 dana bar od tada ne rade, a ja sam dan dva pre pucanja uzeh samsunga od 640gb... i nisam ni pomisljao da ce da prsnu.
Pa i moja maximus formula (prodao sam je) je imala garanciju kod njih ali i je imala i garanciju uvoznika Kimtec, tako da mislim da ako (ne daj Boze) bude trebalo da se reklamira nece biti problema
Najcudnije je sto su pre jedno mesec-dva pustili potpuno nov (dosta komplikovani sajt) sto sugerise da su ulagali u kompaniju za koju su tad mislili da nece potonuti? Meni ovo lici da ima neke veze sa ovim izborima i politikom, srpska posla...
(po sistemu sad kad su nasi pobedili mi prodajemo racunarsku opremu a druge gasimo)
:: :: :: :: Nemogu da verujem da je ta firma propala, uzas.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.