Koji mi trebaju drajveri za ati r9000pro 64mb? ima neki pre-r300 6.11 ili mogu neke novije (6.2, 7.4...) i koju verziju? treba mi i onaj crveni control panel. imam winxp sp3. probao sam ove pre-r300 ali nece da mi podigne control panel iako ga ima u meniju. hvala
Pa da tako nekako znam i ja da ne mogu dobiti onakav kao na ati 2xxx i 3xxx vec onaj sto ima serija 9xxx npr 9600xt...moze li i koja je najnovija verzija koja podrzava radeon 9000 pro valjda je i 9200 to slicno
:: :: De li misliš na ovaj Control Panel :: http://techreport.com/articles.x/4324/ :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: ::
Tu imaš i neke matore verzije sa Control Panelom. Ja se sećam da sam jako dugo baš sa Radeonom 9000 Pro (Gigabyte Maya 9000 Pro) držao verziju 3.2 (7.84). http://www.oldapps.com/old_version_ati.php _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Ja sam koristio ove prve dugo jer neke igrice nisu htele da rade u lanu zbog catlista. Sad tacno koja je to verzija dal je 5.9 ili 6.0 neznam stvarno. Na ATI-jevom sajtu nisam mogao da ih nadjem, ali znam proverneo da rade najbolje od svi novijih.
Do određene verzije drajvera, mislim da je do 6.9 bilo moguće instalirati nove drajvere bez Catalyst Control Centra, pa naknadno samo Control Panel. To je bilo korisno dok je CCC još bio u fazi dorađivanja (doduše i sad je, ali dosta stabilniji) pa je kombinacija sa CP bila mnogo stabilnija (bez imbecilnog CLI.exe servisa za kojeg neću ni da nabrajam kakva je sr@nj@ pravio ), i bio je još jedan razlog, a to je CC nije otkrivao sve opcije u početku, par stvari vezane za overlay i TV-out. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
mogu li onda da koristim ove oficijelne catalyst-6.11-pre-r300 za xp? Ali ni sa jednim nisam uspeo dobiti control panel nece da podigne a opcije imam samo ako stavim ati tray tools za overkloking. jedino da stavim novi xp posto je prethodni imao drugu grafu.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.