Ja ni sekundu ne bi razmišljao u to vreme da sam jurio najjaču karticu: izbor bi bio X1950XTX. Bolesno brza kartica. Inače, čemu pitanje ? Čisto informativno ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: Pa juce sam uzeo x1950XTX.Pa ne znam da li je bolje da sam uzeo neku DirectX 10 karticu??Pozz :: :: Sto se ponavljas jel toliko jaka da pravi eho -salim se dobra je grafulja i uzivaj POZZZZZZ !!!
Nije nego me zeznulo ono vrati na temu i ja stisnuo enter....7500din.A ostatak konfe je DFI LanParty NF590 UT,AMD Athlon x2 3800+,512 DDR 800 OCZ Platinum a naj cudnije od svegad da Chiftec od 300W gura graficku.Pozzz
Možda da si negde našao još 15-tak evra pa da uzmeš ATI3850 ili još 30-tak pa 3870. Grafička kartica se ne uzima svaki dan, kad su toliko male razlike, nije mi žao da sačekam. Kasnije bi sigurno bolje progao 385(7)0. Ako stvarno nisi mogao ni dinara više da iščupaš, svakako si uzeo jako dobru grafičku. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
I zaboravih, taj Chieftec je sada na mukama i budi oprezan, X1950XTX je fabrički overklokovana i zategnuta do maximuma i srče ko lift. Sa nekim 3850 ili jačim verovatno ti se ne bi ni upalio komp. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: :: I zaboravih, taj Chieftec je sada na mukama i budi oprezan, X1950XTX je fabrički overklokovana i zategnuta do maximuma i srče ko lift. Sa nekim 3850 ili jačim verovatno ti se ne bi ni upalio komp :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: ::
:: :: I zaboravih, taj Chieftec je sada na mukama i budi oprezan, X1950XTX je fabrički overklokovana i zategnuta do maximuma i srče ko lift. Sa nekim 3850 ili jačim verovatno ti se ne bi ni upalio komp :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.