Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Pomoc...
STRANA 1 OD 1
petar6 Pomoc... 20.05.2008. 17:35 T9930

status: user
broj poruka: 129

Cao ljudi.Pazario sam racunar pre 4,5 dana i sve je bilo ok dok u zadnja dva dana nece da se restartuje kad idem na ono dole levo `Start`>Shut down>Restart, niti kada mi neki od programa zatrazi restartovanje sistema (npr. driver...)! Vidim da racunar jos uvek radi,ali na monitoru mi tada pise `no signal` i onda ode u stand-by (ni klik misem,ni tipkanje po tast.. ne budi monitor). Ali kada pritisnem `Restart`` na kucistu,onda sve krene normalno!
Inace ne znam da li je bitno,ali sam preko `msconfig` odstiklirao u `start up`-u nesto sto je vec bilo tu (sto ja nisam instal.),a to je :
C:/windows/system32/...brojeva par.../QEGG.exe , i
RTHDCPL.exe

Hvala unapred na pomoci !!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MyDoom Ovo prvo moze da bude virus ili trojanac... 20.05.2008. 18:44 #55155

broj poruka: 553
ali ne mora da znaci a ovo drugo ti je : rthdcpl.exe is a process belonging to the Realtek HD Audio Control Panel and is bundled alongside Realtek sound cards and audio hardware.
Vrati sve kako je bilo i drugi put nemoj da diras nesto u sta se ne razumes!

But if we walk in the light, as he is in the light, we have fellowship one with another, and the blood of Jesus Christ his Son cleanseth us from all sin. If we say that we have no sin, we deceive ourselves, and the truth is not in us.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 20.05.2008. 18:46 #55156

broj poruka: 12796
RTHDCPL je Real.Tek.HD.Control.Panel. Softver za zvucnu koji bleji dole desno u tray-u...

BataCele ... 20.05.2008. 19:30 #55157

broj poruka: 1532
Ako ne umes da `vratis na staro` ili `vracanje` ne pomogne, onda ides:

startup - programs - accessories - system tools - system restore

Tu odaberes vreme kada je racunar radio normalno, potom kliknes `next` i sledis uputstva na ekranu.

Ako ni ovo ne pomogne, ja bih reinstalirao ceo sistem (uz prethodno brisanje i ponovno kreiranje sistemske particije). Da ne gubis vreme jer sto vise pokusavas da `popravis` Windows, on se uvek sve vise `kvari` i gomila probleme.

petar6 ... 20.05.2008. 19:55 #55160

broj poruka: 129

HVALA puno ljudi.

:)

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ognjeni ... 26.05.2008. 21:43 #55881

broj poruka: 4521
pero pero....)..ali dobro..na greskama se uci..

Ajd uzdravlje :)

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs