1. posebno prilagodjenu za wide monitore tj. rezoluciju 2. mogucnost duzeg snimanja programa/ulaza bez kasnjenja 3. svi operativni sistemi xp, vista, linux
sve u svemu kvatiltena a ne skupa, jedina alternativa je satelitska isto externa pa da vas cujem...
Leadtek WinFast TV USB II Deluxe Ništa drugo u tom cenovnom rangu oko 100e ne bi uzeo u obzir. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Možeš i da prođeš mnogo jeftinije sa nekim Kworld-om, a za kusur kupi sebi pištolj. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Koristio sam Leadtek WinFast TV USB II Deluxe i apsolutno sam bio prezadovoljan karticom, kada sam presao na Vistu 64-bit nisam mogao nikako da nadjem drajvere pa sam kupio Leadtek WinFast palmTop TV zbog podrske za Vistu x64 ali sam se totalno razocarao posto nije ni do kolena prethodnoj kartici. Tako da ako hoces da je koristis na XP-u topla preporuka za TV USB II Deluxe a za ostale sisteme stvarno nemam predstavu sta bi bilo dobro. Poz
:: :: preporucite dobru externu tv kartic :: :: 1. posebno prilagodjenu za wide monitore tj. rezolucij :: 2. mogucnost duzeg snimanja programa/ulaza bez kasnjenja :: 3. svi operativni sistemi xp, vista, linu :: :: sve u svemu kvatiltena a ne skupa, :: jedina alternativa je satelitska isto extern :: pa da vas cujem.. :: ::
@Pisko Postoje externi tjuneri koji nemaju veze sa kompom i ne mogu da snimaju, ali ovaj se kači na USB 2.0 port i sa Leadtek PVR programom radiš capture normalno kao sa bilo kojom internom TV karticom. Ima čak kompozitni i S-Video ulaz.
Inače tačno je da kartice nema drajvere za Vistu x64. Oko toga treba kopati po netu, možda postoji neko rešenje. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
nisam mislio da snimam bez kompa to bi bilo previse traziti, morao bi neki hard da ima.... nece da moze za sitne novce ali definitvno moze komp da bude na sleep i da se budi kad treba da snima
Taj Leadtek Tv BOX WinFastTV PROII je baš primerak tunera koji funkcioniše bez kompjutera. Ostale kartice nisam imao priliku da sretnem. Kopaj po net-u, traži neki review, a možda se neko još ovde javi ko ih poznaje. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.