U jeku ponude i najezde `jeftinih` 22-ojki, stvarno je tesko odluciti se za kupovinu nekog monitora, pa se obracam vama, za savet i preporuku, za kupovinu istog. Gledao sam razne i Acer X223W, ovaj novi AOC, Asus VW222S, BenQ ima cak cetiri modela od 180 do 200 evra, LG L222WS, Samsung 2243NW i Viewsonic VA2216w i ne znam koji da kupim. Znaci, pomozite mi da se odlucim za monitor, a da je cena oko 200 evra + - 20 evra. Hvala i Pozdrav.
Ma to su zvucnici na fazon da ih koristis samo u slucaju neke frke, npr. da ti normalni prsnu ili sl. ali nisu za dugotrajnu upotrebu..to znam posto ja imam Asus mw221u koj isto ima zvucnike..pozz
Iako je VA niza klasa za VS usice sve navedene...bez razmisljanja ViewSonic VA2216w. Takodje razmisli i o: Philips 220VW8F posto kosta 190e i takodje ima samo D-SUB. Monitor je vrlo dobar...posto su to LG-Philips paneli svakako dolazi pre u obzir nego cist LG...Filip je Filip
Ok, odluka je pala i izbor je LG L222WS. Pazario sam ga danas (16200) i ne mogu da prestanem da ga gledam. Izgleda odlicno, boje su kao bonbona, rez. 1680 x 1050, kao na starom monitoru 1024 ili 1280. Jos jednom hvala svima na pomoci, pozdrav.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.