Tft mi je strahovito kaljav a jos uvek nisam nigde video resenje koje je sredstvo za ciscenje dobro za to ili mozda neka alternativna metoda koja provereno nece da upropasti ekran....
Sveza guscija mast savrseno ocisti tft ekran, a uz to dobije i na sjaju : )
Magicna krpa+voda je vrlo prihvatljivo resenje za ciscenje tft ekrana, a mozes da kupis i sprej (baziran na vodi) koji ce ti pomoci u ciscenju ekrana koliko i prva kombinacija. Postoje i posebni ubrusi za ciscenje ekrana koji kostaju par stotina dinara a ciste ekran isto ili losije nego prva kombinacija. Sve sam probao i vratio se vodi i magicnoj krpi.
A ja kao citao da magicna nije dobra zbog stat elektriciteta...
Ma sto je najcrnje ja sam ga uprljao kad se derem na komp sto me neslusa dok igram igrice :)
Ja najvise mrzim pokazivanje prstima , ta neophodnost za svako bice ..... i naravno nekoliko naboda u ekran od silne zelje da se dodirne ono sto se pokazuje...
:: :: :: :: Ja najvise mrzim pokazivanje prstima , ta neophodnost za svako bice ..... i naravno nekoliko naboda u ekran od silne zelje da se dodirne ono sto se pokazuje...
@ssinger U pometoj radnji ima sredstvo za čišćenje (poreklom iz Nemačke) i zove se Stanger. U kombinaciji fa fatom, čisti ko zmaj. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
A te stoke seljačke koje moraju svaki put da dodirnu sa prstima od bureka sa mesom da bi ti nešto pokazali jer rečima ne umeju da objasne bi obesio naopačke u kanalizaciji na nedelju dana. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Bolje ziveti tisucu godina kao milijunas nego tijedan dana kao bijednik...
:: :: A te stoke seljačke koje moraju svaki put da dodirnu sa prstima od bureka sa mesom da bi ti nešto pokazali jer rečima ne umeju da objasne bi obesio naopačke u kanalizaciji na nedelju dana :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: ::
Ha ha tacno tako.
Rakija ne moze biti dobra jer amonijak, i alkohol ne sme na ekran ...Naravno sem ako proizvodjac nema pojma onda je to druga stvar... :)
bax2003 najnoviji kandidat za TFT inkviziciju (specijalizacija na likovima koji koriste burek sa mesom)
:: :: A te stoke seljačke koje moraju svaki put da dodirnu sa prstima od bureka sa mesom da bi ti nešto pokazali jer rečima ne umeju da objasne bi obesio naopačke u kanalizaciji na nedelju dana :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.