Potrebno mi je vase misljenje dali u praksi vredi dati koji euro vise za pomenutu graf.kartu,inace sastavljam novu konfiguraciju prevashodno za igre ali nikada se nezna!? MATIC.PLOCA. GIGABYTE GA-EP35C-DS3R CPU Q6600 (E8400) GRAF. ? MEM. KINGSTON 3x1GB DDR2 PC1066 HyperX NAPAJANJE. 600W OCZ StealthXStream Gamers PSU/PFC UNAPRED HVALA!
Uzmi 8800GT 512MB, jer je jeftinija, a razlika u performansama izmedju iste i verzije sa 1GB-om memorije je smesna. Razlikuju se i u hladjenju, odnosno, Asus 8800GT 1GB ima gladiator kuler. Pomenuto napajanje (OCZ 600W) imam i nemam zamerki. Kod nas sada moze da se nabavi napajanje Corsair TX750, pa ako imas extra kesa, posalji mi mail da ti kazem gde ima i koliko kosta! Poz
Igre koje ce iskoristavati quad procesore i ddr3 memorija koja ce biti pristupacna su tooooolikoo daleko da ces ti promeniti bar jos jedanput sve te komponente.
Ajd uzdravlje :)
:: Razmisljao sam i ja o Asusu P5k pro,samo mi je primamljiva DDR3 na GA ploci,kao i nadolazece igre koje ce sve vise koristiti potencijala quadro :: :: :: ::
Nema potrebe za 1GB VRAM-a. Sudeći po memoriji, i želji za OC-om, više ćeš se naigrati sa C2D 8400. Asus P5K pro je dobar predlog. Napajanje - PerSu. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Ma da se ja pitam bolje TXPro II SiS5597/98, Rendition Verite 2100 4 MB, AMD K6 200 MMX, 64 MB RAM-a, Fujutsu 3,2 GBm, Hitachi 24x CD-ROM, AT 200W, pa da vidiš kad poleti Quake 2.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.