Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Vase misljenje...
STRANA 1 OD 1
petar6 Vase misljenje... 15.05.2008. 20:00 T9831

status: user
broj poruka: 129
Cao svima,trebalo je jos pre nekoliko dana da pazarim racunar,ali nestalo im je na lageru odredjenih komponenti,pa sam ostao na cekanju!
Asus VW222S koji sam hteo nemaju na lageru,a novac sam dao i vec je prosao kroz elektronske obracune tako da ih ne mogu uzeti nazad,pa su mi predlozili Acer X223W !!!
Interesuje me kakva su vasa iskustva sa monitorom Acer X223W ??

XBA/A unapred !

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 15.05.2008. 20:05 #54506

broj poruka: 12057

Nemoj tako da te forsiraju na ono što nećeš. Nek ti vrate pare koliko košta monitor i nabavi ga negde drugde. Kako me to uvaljivanje nervira. Neću Acer-a mrš!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
petar6 RE: 15.05.2008. 20:11 #54507

To sam i trazio,ali oni su mi rekli da to ne mogu da urade jer su pare vec pale na racun kod njihovog dobavljaca i da ne mogu sad da ih dignu! I onda u svoj toj prici ne znam ni sam sta da radim!Ponudili su mi taj Acer ili da cekam dok im ne stigne taj Asus(a veruj mi vec mesec dana cekam na konfiguraciju i bojim se ako budem morao da cekam jos toliko)!!
mighty Nemoj da te lazu 15.05.2008. 20:14 #54508

broj poruka: 1670
Potpuno nevezano za to kakav je monitor X223W, nemoj da te lažu u dotičnoj firmi.
Ako nisu imali taj monitor na stanju, tvoj novac nije mogao proći nikakav obračun. Ne možeš prodati nekom monitor i izdati račun ako ga nemaš na stanju.

Prema tome, moraju da ti vrate novac. Ukoliko ti to ne uspeš da im objasniš, odi kod njih sa inspekcijom, oni će im 100% objasniti sve što treba da znaju .)

Equinoxe Re: 15.05.2008. 20:26 #54509

Poptuno tačno, ti si platio pa su onda proverili da li imaju ?!? Kakve su to gluposti !
Jao moja Srbijo ko sve ovde posluje i zarađuje. I treba ovde da se sazna koja je to firma i da je napljujemo za sva vremena. Profesionalizam=0. Koliko oni misle da su ljudi glupi...muka i gađenje.
Vaskev re 15.05.2008. 20:40 #54511

broj poruka: 1673
Stvarno, kako su ti naplatili nesto sto nemaju? Svaka malo bolja firma ima konstantni uvid u lager i jos pre placanja su ti trebali reci da ako bas zelis taj monitor mozes ga dobiti za xyz dana. Mislim da te oni malo rade i da pokusavaju da ti uvale nesto sto se redje prodaje pa ako prodje. Uz neko pominjanje trzisne ces sigurno resiti stvar ali verovatno da nisi taj tip i da ne zelis da se na pocetku zameras sa njima jer ces mozda nekada morati da im se obracas za neku pomoc ili sl. a oni su tako `fini` da ce ti to odmah ubeleziti kao -, znaci sve se svodi da kod nas u Srbiji kupac nema nikakva prava i nikada nije u pravu, susta suprotnost `normalnim` zemljama gde je kupac uvek u pravu. Ko je ovde normalan? Mi ili oni ili, je**li ga.

Equinoxe Re: 15.05.2008. 20:43 #54512

Ma brate tržišnu inspekciju na vrata pa da vidiš šta je monitora na lageru, ima da se sete da imaju više lagera.

petar6 da 15.05.2008. 20:56 #54515

U pitanju je firma koja svaki dan ostavi bar po 2 oglasa na ovom sajtu da prodaje konfiguracije po veleprodajnim cenama!!
Veruj mi ja sam napravio cirkus tamo pre neki dan!

petar6 i... 15.05.2008. 21:01 #54516

na kraju su mi umesto CPU koji sam ja hteo dali jaci i jacu memoriju(bez doplate),verovatno kao kompezaciju sto cekam dugo pa da ispadnu fer,ali opet....
zato sam pre nekoliko dana stavio post kako mogu da provalim da li su komponente nove ili servisirane,jer zbog toga sam imao frku,ali rekose da dobijam garanciju dugu koliko sam proizvodjac daje!

Equinoxe Re: 15.05.2008. 21:09 #54517

...da lakše progutaš to što je neki njihov lik tebi ispred nosa mazno monitor. Iskusno.

Vaskev re 15.05.2008. 21:25 #54518

broj poruka: 1673
Mnogo je kod nas takvih firmi koje naizgled imaju sve, konkretno Corsair napajanja, Antec napajanja i slicne stvari a kada resi nesto da narucis toga nema. Sto se toga tice kapu skidam Pa**mu, Im*elu i jos nekolicini koji su se udostojili da svoj lager bude u direktnoj vezi sa prezentacijom. Dakle sto si video na sajtu mozes sigurno da kupis u tom trenutku. Igrom slucaja prijatelj mi saradjuje sa njima i sve sto narucujem radim preko njega i nikada se nije desilo da to sto gledam na sajtu nema u ponudi. Da se ne ponavljam ali ovo je stvarno bezobrazluk a kako sam iz kasnijeg pisanja shvatio ti si vec na ratnoj stazi sa njima pa onda nemoj da se ustrucavas da ima kazes sve sto ti je na srcu da sebi ne napakujes jos vise problema sa servisiranim komponentama i slicnim sr**ima. Neka im je na cast, ja bih da sam na tvom mestu odavno rekao i kako se doticni prevaranti i hostapleri zovu pa nek svi znaju sta da ocekuju od doticne (sad bi ovde trebalo da stoji gospode al nekako ne ide), ajd u zdravlje i dobro vodite racuna prilikom izbora firme.

zandarm Re... 16.05.2008. 13:10 #54574

broj poruka: 1454

Pa ljudi valja li taj Acer, i mene interesuje.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs