najpre lazu za GDDR memorije, samo model GV-RX387512H-B ima GDDR4 (775/2400) nesto brzi VRAM, 150MHz vise od default, dok onaj bez B ima GDDR3 i sporiji je. Drugo on nema bas tako visoke taktove, trece jeftiniji je 25e od ostalih - sta mislsi zasto??? HIS je nabolji izbor ali ga je kod nas tesko naci posebno IceQ-3 Turbo koji si pominjao, Sapphire je drugi izbor...pogotovo taj Vapor-X model koji je vrlo slican Atomicu ali ima malo losije komponente od njega. Atomic je najbolja karta sto se tice ATija cak i od HISa ali kosta mnogo jer dolazi u ALU koferu.
Bas me zanima link kod nas za tu GA koja ima tako visoke taktove...Cak i Atomic i IceQ3 Turbo to nemaju a kostaju znacajno vise
Upravo tako i ja sam se upecao na mamac, zvao sam sve firme koje su nudile Gigabyte DDR4 model i sve od reda su imale samo DDR3 model znaci u oznaki nije bilo slova B na kraju oznake a to su modeli DDR3. A taman sam se bio primio da se unapredim nekom pristojnom karticom kad ono `Mosa`. Navedeni Gigabyte se moze naci ali je cena daleko visa od 130e koliko se navodi u oglasima i kosta izmedju 165-190e, pa tako teska srca moram priznati da je u tom slucaju 8800gt daleko bolja kupovina nego takav ATI, em nesto brza em par jevreja povoljnija.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: najpre lazu za GDDR memorije, samo model GV-RX387512H-B ima GDDR4 (775/2400) nesto brzi VRAM, 150MHz vise od default, dok onaj bez B ima GDDR3 i sporiji je. Drugo on nema bas tako visoke taktove, trece jeftiniji je 25e od ostalih - sta mislsi zasto??? HIS je nabolji izbor ali ga je kod nas tesko naci posebno IceQ-3 Turbo koji si pominjao, Sapphire je drugi izbor...pogotovo taj Vapor-X model koji je vrlo slican Atomicu ali ima malo losije komponente od njega. Atomic je najbolja karta sto se tice ATija cak i od HISa ali kosta mnogo jer dolazi u ALU koferu. :: :: Bas me zanima link kod nas za tu GA koja ima tako visoke taktove...Cak i Atomic i IceQ3 Turbo to nemaju a kostaju znacajno vis :: :: :: - A N G E L - :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.