Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Sapphire
STRANA 1 OD 1
ivikit Sapphire 14.05.2008. 20:15 T9816

status: user
broj poruka: 264
Kakav je proizvodjac? Da li je kvalitetan i izdrzljiv? Zanima me potom koja je bolja ATI Radeon 3870 od ove dve slicne, cena slicna:

Sapphire HD 3870 512M DDR4 dupli slot kuler, crvena stampa

ili

Sapphire HD 3870 512M DDR4 TOXIC zauzima jedan slot i nesto je brzi, plava stampa

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pufi re 14.05.2008. 22:04 #54412

broj poruka: 2196

zaboravi na saphire uzmi gigabyte sa crvenim kulerom preko cele karte to je naJBRZI 3870 2450/870 nepostoji brzi samo taj a i najjeftinije je

zandarm Re... 15.05.2008. 00:02 #54415

broj poruka: 1454

Uzmi HIS-ov model i ne beri brigu.
Pozdrav.

MACHINE GA ne uzimaj to je neka peta ruka 15.05.2008. 00:38 #54419

broj poruka: 5710
najpre lazu za GDDR memorije, samo model GV-RX387512H-B ima GDDR4 (775/2400) nesto brzi VRAM, 150MHz vise od default, dok onaj bez B ima GDDR3 i sporiji je. Drugo on nema bas tako visoke taktove, trece jeftiniji je 25e od ostalih - sta mislsi zasto??? HIS je nabolji izbor ali ga je kod nas tesko naci posebno IceQ-3 Turbo koji si pominjao, Sapphire je drugi izbor...pogotovo taj Vapor-X model koji je vrlo slican Atomicu ali ima malo losije komponente od njega. Atomic je najbolja karta sto se tice ATija cak i od HISa ali kosta mnogo jer dolazi u ALU koferu.

Bas me zanima link kod nas za tu GA koja ima tako visoke taktove...Cak i Atomic i IceQ3 Turbo to nemaju a kostaju znacajno vise

- A N G E L -

MaliAbner Re: GA ne uzimaj to je neka peta ruka 15.05.2008. 09:52 #54435

broj poruka: 7769
Upravo tako i ja sam se upecao na mamac, zvao sam sve firme koje su nudile Gigabyte DDR4 model i sve od reda su imale samo DDR3 model znaci u oznaki nije bilo slova B na kraju oznake a to su modeli DDR3. A taman sam se bio primio da se unapredim nekom pristojnom karticom kad ono `Mosa`.
Navedeni Gigabyte se moze naci ali je cena daleko visa od 130e koliko se navodi u oglasima i kosta izmedju 165-190e, pa tako teska srca moram priznati da je u tom slucaju 8800gt daleko bolja kupovina nego takav ATI, em nesto brza em par jevreja povoljnija.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

:: najpre lazu za GDDR memorije, samo model GV-RX387512H-B ima GDDR4 (775/2400) nesto brzi VRAM, 150MHz vise od default, dok onaj bez B ima GDDR3 i sporiji je. Drugo on nema bas tako visoke taktove, trece jeftiniji je 25e od ostalih - sta mislsi zasto??? HIS je nabolji izbor ali ga je kod nas tesko naci posebno IceQ-3 Turbo koji si pominjao, Sapphire je drugi izbor...pogotovo taj Vapor-X model koji je vrlo slican Atomicu ali ima malo losije komponente od njega. Atomic je najbolja karta sto se tice ATija cak i od HISa ali kosta mnogo jer dolazi u ALU koferu.
::
:: Bas me zanima link kod nas za tu GA koja ima tako visoke taktove...Cak i Atomic i IceQ3 Turbo to nemaju a kostaju znacajno vis
:: - A N G E L -
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs