Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Poslednje pitanje u vezi Msi tv kartice a onda je bacam u smece
STRANA 1 OD 1
nenad888 Poslednje pitanje u vezi Msi tv kartice a onda je bacam u smece 13.05.2008. 14:57 T9792

status: user
broj poruka: 306

Preinstalirao sam drajvere i dobio sam zvuk koji nisam imao ali sam sad izgubio teletex da li postoji neki univeerzalni teletex posto ovaj sa Msi sajta ne radi
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Erestun heh! 13.05.2008. 15:10 #54282

broj poruka: 1797
Za zivota sve sto sam imao od MSI-a je bio Bluetooth...pa cak ni on nije radio kako treba :)
Bacaj to i uzmi nesto cestito.
Sto se tice teletexta...mislim da nema...al moguce da nisam dobro upucen :)
vozdra!

Equinoxe Re: 13.05.2008. 15:16 #54285

broj poruka: 12057

Pošto je na toj kartici Philips SA7131E čip koji je prilično upotrebljiv, bolje umesto MSI-eve aplikacije probaj novi Chris TV ili još bolje Fly2000TV

http://auzol.narod.ru/index_e.html
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

XXXL DSCaler 13.05.2008. 16:22 #54288

broj poruka: 537
probaj ovaj program, ja sam presao potpuno na njega i batalio ASUSov software koji sam dobio uz karticu :) imas i teletext sa njime.

Vaskev Re 13.05.2008. 19:13 #54308

broj poruka: 1673
Slican problem sam imao sa Asusovom My Cinema koja nije imala zvuk kada se koristi S-Video in, tj. zvuk je postojao ali kartica nije htela da ga snimi. Druga bitna stvar je bila da prilikom setovanja kanala, u meniju se nudi izbor zemlje i ako izaberes SCG (ili Yugoslavia) nista od teleteksta, ako izaberes Germany onda dobijas i teletekst. Takodje kartica je imala SA7131 i FlyTV2000 nije mogao da radi sa njom, nikako da prepozna tjuner a kada sam odredis silikonski tjuner (koji je zaista ugradjen) onda skeniranjem kanala ne nadje ni jedan jedini, isto je bilo i sa FM-om. Starija Asus kartica sa SA7134 je radila savrseno sa istim softverom i sve je bilo ok sem iritirajuceg pucketanja (digitalni sum) prilikom rada u FM modu. Na kraju sam vratio i ovu noviju (i starija je isto vracena) i zamenjena sa Leadtek WinFast TV2000 Expert i za sada se pokazala odlicno, kvalitet slike je dobar (mada ruku na srce i sa SA713x nije bila losa) ali je kvalitet zvuka prilicno bolji a posebno u FM modu. Ipak mislim da je savrsenstvo (a to je jedino dovoljno dobro) u ovoj klasi kartica ipak nemoguce naci.

Equinoxe Re: 13.05.2008. 20:18 #54315

broj poruka: 12057

Run for your life kada su u pitanju MSI TV Tuneri, ili upropaste dobru karticu sa lošim softverom (TV@nywhere Master upropašćen sa MSI PVS-om bilo koje vezije), ili kao što nenad ima problem đubre i hardver i softver, sa jednim drajverima radi - polovično, sa drugim možda i tako dalje. Krenuli su sa dobrim čipom, u tu kola kraću nizbrdo, jer čip odlazi u MSI faabriku, i još gore posle kada dođe do softverskog odeljenja i drajvera.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

Pisko May be force with you 13.05.2008. 21:30 #54332

broj poruka: 6650
Znaš šta? Sad bi stvarno bilo glupo da odustaneš. Verovatno postoji neko rešenje. Možda na linuxu radi super?
Usput, osim ostalih loših karakteristika, ni aerodinamika joj nije nešto, tako da slabo i leti .

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

nenad888 re 13.05.2008. 21:50 #54334

broj poruka: 306
Pa ja sam je na pocetku podesio na yugoslavia palm b/g da li mozda zbog doga nema teletex,a instalirao sam i Fly2000TV ima teletekst ali onda mi neradi daljinski ,ma prodacu je pa nek se drugi bakcu sa njom,Hvala svima na odgovorima

Vaskev re 14.05.2008. 08:40 #54375

broj poruka: 1673
Pa nemoj sada da odustajes, blizu si resenja, probaj da izaberes podrucje koje sam ti savetovao, dakle Germany i 99% ces dobiti i teletekst. Ja sam tako resavao problem sa Asus My Cinema. Verovatno proizvodjaci koriste neke zastarele podatke u kojima Yugoslavija nema teletekst. Kad malo bolje razmislim pa nema ni Yuge. Probaj, sta te kosta. Inace tebi kartica radi sa Fly2000-om, moja nije htela.

MaliAbner Bacaj sta cekas i ja sam bacio njihov rezac... 14.05.2008. 09:54 #54381

broj poruka: 7769

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

Pisko A rezultat? 15.05.2008. 18:54 #54492

broj poruka: 6650
Bacio, bacio, lako je baciti, a jesi li pogodio? Trojku?
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs