Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Msi FX5600 XT-VTDR128
STRANA 1 OD 1
alexakralj Msi FX5600 XT-VTDR128 13.05.2008. 14:41 T9791

status: user
broj poruka: 424
Na koju foru radi tv jer nema izlaz za antenu,jel ide preko tv ili kako ,da li to uopste tv kartica ili samo graficka vivo samo sa daljinskim i mora da se istalira i posebna tv kartica pa da se ova poveze sa njom ?
http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=930&maincat_no=130&cat2_no=136&cat3_no=139#
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 13.05.2008. 14:58 #54279

broj poruka: 12057

Ta kartica je VIVO i nema tuner. Daljinac služi za kontrolu Media Centra i kompatibilnih aplikacija. Trebalo bi i da imaš softver za predefinisanje tastera. TV signal možeš da dobiješ kroz njen compozitni ulaz (sa nekog externog tunera (TV sa A-V izlazima), skart....), a zvuk na ulaz zvučne kartice.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
marke .... 13.05.2008. 15:00 #54280

broj poruka: 384

Koliko sam video, to uopste nije TV karta, vec samo GK sa daljinskim.. Ne pisu nikakve specifikacije oko tunera, tako da ga verovatno i nema. Ovo ti je glupo da kupujes, jer ces sa svakom TV kartom dobiti daljinski koji ces moci da koristis (zavisi od soft.) i za neke druge stvari.

Mozda ti je najbolje da kupis neki od Logitech Harmony daljinskih, ako hoces univerzalni... Mislim da ovo i nema neke svrhe.

alexakralj re 13.05.2008. 15:10 #54281

broj poruka: 424

Kao i sto sam pretpostavljo,tesko shit,hvala na odgovorima
Vaskev RE 13.05.2008. 19:34 #54309

broj poruka: 1673
VTDR serija kartica kod Microstara je oznaka za VIVO, dakle mozes povezati samo kompozitni ili S-video ulaz i izlaz preko pripadajuceg adaptera koji se kaci u mini-DIN i racva na S-Video in, S-Video out, Video in (cinch) i Video out (cinch). Mozes povezati stari video rekorder i koristiti za gledanje kanala preko njega, mozes cak nesto i da snimis i kvalitet uopste ne zaostaje za boljim TV tjuner karticama. Ja sam nekada imao Asus 5600 Vivo, zatim MSI NX6600GT VTDR i odlicno su me sluzile za digitalizaciju slike sa S-VHS opreme dok nisam zavrsio posao pa mi vise nije trebalo. Inace od serije 6600GT cini mi se da je Asus skoro napustio VIVO kartice a izgleda i ostali proizvodjaci prave sve manji procenat u poredjenju sa obicnim. Daljinski koji dolazi uz tog Msi-ja koliko se secam nema mnogo veze sa samom karticom vec je vise vezan za dodatni softver nalik na Media centar.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs