Posto je stari monitor otkazao resih da kupim novi, budzet mi je oko 200e... Hteo bih da cujem neki predlog, dosta radim sa tekstom (razna programiranja) tako da mi je veoma bitno da slika kao i font budu ostri... Razmisljam o Asusu VW222S...
Ako je obrada TXT-a u pitanju, svakako zaobiđi BenQ, jer već par primeraka iz te jeftinije klase ima problem sa oštrinom i `plivanjem` teksta u kotrastnim pozadinama. Pogledaj LG LG L225WS (oko 210e) i svakako taj ASUS pa uporedi. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Koristim ga vec pola godine i nemam neke zamerke, (bez dead piksela dosad), jedino sto moram napomenuti je da sam morao pojacati crvenu na 70% da bi slika bila ujednacena. Pogledaj pomenuta 3 modela pa odluci...
Lg nekako ne podnosim organski...., BENQURION mi je sinonim za dance dna, a Asus su nahvalili. Acer, na njega se neka dva lika na Benchforumu toliko dugo žalila i kukala (uz razne gremline i zayebaye) da sam definitivno odustao da ga nekom preporučim. Mada su i ta dvojica na početku bili baš zadovoljni, ali.... (samo dvojica? već dvojica? dvaput je dvaput). Šta ja znam. Zemaj tog Asusa, kod njega se žale ako si malo grublji, iskopaš dugmiće sa monitora očas posla.... Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.