KME napajanje koje sam imao u sestrinom kompu koji troši kao upaljač je samo umrlo, a sa bilo kojim Frontier napajanjem ne bi palio ni sijalicu od 40W. Ježim se od njih i na samu pomisao da upropastim pola komponenti zbog lošeg napajanja. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
I jednom mom ortaku je 2-3god staro JNC izgorelo 24pin kabl i 24pin na prikljucak na ploci. Nego drugarica ima ponudu za ovu kartu po dobroj ceni, a ima MSI 550W, ja nigde nisam nasao koliko ono zvanicno ima ampera na granama. Na njemu ne pise ukupno, stoji po 16A za 12v grane, ali ne i ukupno..
Ja ga nisam uzeo u ruke, video sam ga, onako izgleda obicno, ali nisam ga digao te i ne znam koliko je tesko, a ja ta napajanja tako procenjujem. Sutra ce uzeti karticu pa cemo da vidimo, trebalo bi da onda bude ok ( pa i za nadalje )
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.