Video sam uglavnom da se na forumu pise i preporucuju Samsung i Lg monitori, eventualno 22`` Asus...Interesuju me iskustva sa BenQ monitorom, ko ima i kako se pokazao???
Prvo kupljen je zato sto je bio najeftinija 19-ica sa DVI-om cak daleko jeftiniji nego neki samsung u istoj klasi. Evo vec mu je blizu godinu dana, jeste stara je matrica,jeste odziv 8ms, ali ne umara kao novi samsung na kome radim na poslu,ostrija ja slika slobodno mogu da kazem za 20 do30 posto ... ako se ja pitam BENQ -solidan izbor za malo para
ja vec godinu dana imam benq FP73G sa DVI i D-SUB ulazom, kupio sam ga iz slicnog razloga kao savatije, najjeftiniji sa DVI ulazom, jeste da sam DVI kabl kupio posebno al sta ocekivati od ovih nasih deratora. posle nekoliko dana su mi se pojavila dva zaglavljena pixela, crveni su na beloj podlozi, al ih ne primecujem, mene licno to ne nervira.
Moje iskustvo od preko 10 godina zezanja sa računarima me je naučilo:
Nikad, ali nikad ne kupuj komponente za najmanje moguće pare !!! Juri kompromis koji ti odgovara po kvalitetu i porformansama, ali ne po svaku cenu !!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: :: Moje iskustvo od preko 10 godina zezanja sa računarima me je naučilo :: :: Nikad, ali nikad ne kupuj komponente za najmanje moguće pare !!! Juri kompromis koji ti odgovara po kvalitetu i porformansama, ali ne po svaku cenu !!! :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: pametno zboris bax2003!
BenQ ces naci u prodaji na gomili zapadnih sajtova, dok neke modele LG i ... nacices iskljucivo na nekim istocnim sajtovima (Rumunija,...) pri tom BenQ ima i vrlo skupe monitore ako je cena presudni faktor npr. http://www.eurolink.co.yu/code/navigate.php?Id=2&pid=131021
Imam trenutno 3 monitora Samsung, Asus PW201 i BenQ . BenQ nema cega da se stidi.
Imam Benq FP241VW, od 24`. Poredio sam ga sa Dell-om 2407, i nema nikakve razlike u slici. Fenomenlano je izradjen, i poseduje S-Video, HDMI, PiP, i 2 usb porta, isto kao Dell, a platio sam ga 200 evra manje. Nemam na sta da se pozalim, iako sam pre ovoga koristio Samsung i Dell...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.