Aj sad ovako... nisam prezalio svoj stari monitor ViewSonic 2030wm, koji je poprilicno pokupio dobre ocene, ali ok. Uzeo sam Samsung 245b (24 inca naravno, wide naravno) koji je daleko losiji od prethodnog, ali zbog posla (graficki dizajn) ukazala mi se potreba za vecim displejom. Spojio sam ga na digitalni ulaz, mada se neka razlika izmedju digitalne i analogne slike ne moze primetiti, ali kad vec ima kabl i ulaz...
Ono sto me sad interesuje je (buduci da nemam para za neki ViewSonic pozamasnih dimenzija), koji Samsung monitor uzimati za pomocni displej, dijagonale 19 inca, koji ce davati priblizno istu boju / sliku / kontrast kao 245b?
Imam takvu kombinaciju, 24` + 19`, mada je meni zbog kvalitetnog video preview-a na drugom monitoru ostao Samsung 970P. Ako ti treba 4:3 na 19` a ne wide, onda ti je izbor mali isvodi se na starije modele, a pošto nisi naveo cenu do koje bi išao eto napamet Samsung 931C. (http://bilder.hardware.no/197/197074/i_197074.jpg) _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.