Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Problemi sa geovision video nadzorom i asusom
STRANA 1 OD 1
andrejnp Problemi sa geovision video nadzorom i asusom 10.05.2008. 02:14 T9727

status: user
broj poruka: 486
Rec je o sledecem: Koristim racunar samo za video nadzor, konfiguracija je intel celeron 1800mhz, ploca p4gsx-mx sis 650 chipset, karticu za video nadzor geovision serije(pokusavano sa vise razlicitih serija iste), hdd 160 gb. Problem sledi, sve to perfektno radi nekih mesec mozda dva i onda bankrot, vise se sistem ne moze podici. Prilikom samog startovanja racunara ekran se zamrzava, kada se doticna geovision kartica ukloni racunar radi perfektno, kada se ona vrati ista stvar, probao sam razlicite pci portove isto se desava. Prosli put kada se isto desilo riknula su oba hdd. Kda sam promenio hdd (ugradio novi od 160hd) sve je opet radilo i sada pre neki dan ponovo se desilo kao prosli put vise ne radi kada se ta kartica umetne u pci slot. POMAGAJTE OVO ME JOS NIJE SNASLO!? HVALA UNAPRED!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs