Hteo bih da pitam da li neko mozda ima iskustva sa ovim monitorom posto se razmisljam da ga kupim, jako je lep ima dvi, i sto je meni bitno moze da se kaci na zid, sto me je odvratilo od monitora kojeg sam prvo zeleo a to je samsung 2232bw koji je izuzetno lep ali ima doticnu manu!!! Ovaj model je prilicno nov ima ga u gigatronu i kosta nekih 24 hiljade sto je ok cena za 22-ku sa dvi, pa bih bas voleo da cujem neko iskustvo sto se tice kvaliteta slike i ostalih ostalih karakteristika, i da li vredi ulozen novac! Inace trenutno imam vrhunsku 17-icu pa nebih hteo da predjem sa konja na magarca samo zbog vece dijagonale! Inace merkam dobru 22, vec 6 meseci i nemogu vise da buljim oci u mali monitor, pogotovo kad igram igrice jos sa 8800gt-om! Hvala unapred.
Ja imam L226WA isti su samo je izgled razlicit. Ne treba uopste da se razmisljas monitor je odlican. Po meni bolji od samsunga. Slika je ostra,boje su prelepe imas dvi, 2ms odziv. Kod sebe sam primetio jako malo izbijanje pozadinskog osvetljenja na dnu ekrana i to u desnoj polovini, ali to se jedva primecuje (kad se butuje vista,xp tad mozes da primetis),dok u filmovima ili igrama uopste, a tu je najbitinija slika. Takodje kod mene je malo slabiji vertikalni ugao vidljivosti, ali mislim da je to sve sa tvojom revizijom sredjeno. Mana vise nema, samo vrline :). Sve preporuke.
I ja bih rekao da su slicni, samo je ovaj malo noviji moguce je da je to novija revizija! Znaci sve u svemu si zadovoljan i da ne mogu da pogresim ako ga uzmem! Hvala, zeleo bih da cujem jos neki savet ili preporuku od ljudi koji imaju slicnih iskustva!
dole u desnom uglu on/stand-by svetlo moze da se iskljuci kad je monitor upaljen, tako da kad gledas film igras nesto ne smeta ti uopste. To me je bas odusevilo. ele-ganci-ja x)
Mada je cena mozda i malo veca (zato sto je to novi model)...
Konkretno, nemam bas taj monitor ali imam 225WT koji koristim za posao i za sada je savrsen a kosta negde oko 250e . Inace, u nizoj i visoj srednjoj klasi monitora, LG je tata :) a i 225WT takodje moze da se kaci na zid preko odgovarajuceg nosaca :)
Pozdrav. A ima li neko iskusta sa AOC monitorima, vidim u jednoj radnji za 14500 dinara AOC 2216w 22` wide, nije los na oko, pise da je mada in germany. Prvi put cujem za tu marku, da li neko ima taj monitor i kako se pokazao. Znam da cena govori sama za sebe ali da li je sam monitor vredan tih para. Pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.