Imam Intel E2160 koji sam klokovao na 2.8GHz i graficku Palit GT8600 sonic+ , mislio sam da mi je procesor bucan zbog box kulera medjutim nije,vec je bucna graficka.To sam ustanovio tako sto sam iscupao kabal na grafickoj sto pali kuler. Zna li neko koliko kosta silent kuer za ovu grafiku i gde ga mogu naci??? pozz
A da prvo probaš da usporiš ventilator sa Riva Tunerom, naravno pod uslovom da je sa temperaturom sve OK ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Sonic+ modeli, kao i ASUS Top imaju fabrički podignute klokove, tako da to ne čudi. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Imas CoolViva cooler za grafiku koji odaje zvuk od 21db a pritom odlicno hladi .) Mislim da je kompatibilan sa tvojom grafom .) Ne bih uzimao passivan hladnjak buduci da je to fabricki klokovana karta...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.