Da li kinez od 450w moze da pogura 9600gt,athlon 4000+,2gb ram,dvdrw,200gb hdd? Sa 8600gt radi k`o blesav,drugar planira upgrade a ima 140e i ni evro vise,pa kvalitatnije napajanje ostaje za par meseci. Inace kinez je skoro nov(par meseci)!
Kuca se od temelja gradi... Logicnije bi mi bilo da prvo kupi napajanje pa onda potrosace, ali sta da se radi kad se nema mogucnosti.
A sto se limenih kineza od 450W tice, sta reci o njima... ...ugasim ja oba racunara odem sa zenom i decom na more, vratim se i ukapiram da je kinez otisao u nepovrat, koliko sam ukapirao bila je neka oluja u Beogradu za vreme mog letovanja pa mu je naskodilo lose vreme praceno grmljavinom i munjama.
Ne kazem da to ic ne valja ali to nije za jace racunare a kad vec stavljas jace potrosace onda bar i neko napajanje od 50€.
vidi vako, ja imam kineza od 450w takozvano Vito...ja mu tepam Kume... elem, imam u kompu gigabajtovu p35-ds3l plocu i e2140 klokovan sa 1600MHz na 2800Mhz, jedan HDD, giga rama na 1166MHz, DVD-RW i Gainward 7900gs klokovana sa 450MHz na 700MHz povremeno kad zatreba i kinez sve to lepo gura i ne buni se mnogo...a mucenik je sav urnisan, kolko sam mu seko i rasturao ono kuciste i da bih umesto drndave osmice ventilatora uglavio dvanesticu i sad je tih ko bubica...a uz to i radi :)) realno, ta konfiguracija koju si naveo trosi oko 200W u fulu tako da bi kinez to trebao da izgura bez vecih problema...ali menjaj to sto pre...i ja bih ali jebiga...
ali ne ide...sto kaze MaliAbner kuca se od temelja gradi...greota je staviti takve komponente na takvo krs napajanje, bar CM ili Chief + UPS pa da vas glava ne boli...
Gladiator je solidno kuciste,bolje nego sto sam mu se nadao...samo je malo mekano pa ne preporucujem da ga udaras...ali sto se ventilacije i izgleda tice, za te pare nema bolje...
ranije mi je udario grom jednom i spalio mi grafu i modem,da sam imao Corasair 620w ko sad sipak bi se to desilo pored njega i Surga...Anyway, ja bih pre u toj situaciji kupio Palit 3850 256mb 105e i LC power 420w za 35e ili nesto drugo, meni je suludo da neko nema da pozajmi ili uradi nesto za jos 20-25 e vise i posle mirno spava uzevsi u toj situaciji i 9600Gt,cisto sumnjam da ce da radi na tom kineskom napajanju kad opali neku zahtevniju igru i grafa pocne da vuce struju...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.