Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Gde da nadjem kuler za gf2?
STRANA 1 OD 1
chinaboy Gde da nadjem kuler za gf2? 08.10.2005. 16:24 T959

status: user
broj poruka: 56
Imam nekoliko grafickih karti nvidia gf2 i na svim su crkli ventilatori, a ostali samo metalni, kruzni hladnjaci koji bas i nisu dovoljni za hladjenje. Gde da nadjem kulere, ima li ih neko posto ih nema nigde u prodaji? Inace dijagonalni, promer od centra dva otvora za pricvrscivanje je 55mm. Dolaze u obzir sve kombinacije, cak i cetvrasti samo da odgovaraju mere.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
PCoprema Cooler 09.10.2005. 11:44 #2560

broj poruka: 292

Bas zato i nisu jeftini. Ja imam preostali cetvrtasti koji je mdovan sa Alu telom i jakim ventilatorom ali je cena visokih 5e. On se lepi na cip ali moze zvaka da se skine pa da se stavi na jezgro termo pasta a na rubovima ne-super lepak i da ne bi spao. To se cvrsto drzi dok se ne osusi i onda radi super. Ja ovo primenjujem na starije maticne ploce. Ako te sta ineteresuje javi se na mig@verat.net, 011616-000 - Milos
IgorB ... 09.10.2005. 21:30 #2567

broj poruka: 281
Probaj sa kulerima za chipset.Moj drug je na svoju GF2GTS stavio Gigabyte-ov kuler za cipset i radi OK.Mislim da je kupio u Imtel-u.
Igor B.

MDPROFY cooler vga EMTEC 14.10.2005. 12:48 #2602

broj poruka: 3
011-34-44-010
https://www.mdprofy.com 500 dinara

MMInSiDe RE 19.10.2005. 22:39 #2671

broj poruka: 4

MMInSiDe

Imas sigurno u DESK computers 3292-140,idi i kupi.Ne znam koliko ti se isplati da ulazes u tu karticu. Da sam na tvom mestu improvizovao bih sa bilo kojim kulerom cipset.hdd,case,samo sto moras ostaviti heat despanser-metalno podnozje zalepljeno za cip pa preko njega postavi kuler.Izvini ali da sam na tvom mestu ozbiljno bih razmislio o cekicu.

Pozdrav!!!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs