Sasvim očigledno, čist fake, čak je lik koji je pisao na nemačkom, lepo dao link istog autora na istom (turskom) jeziku, kako lažnjavi i balavi o odnosu (tada nepoznatih karakteristika) ATI HD 2900 i nVidia 8800GTX.... na kriza demo-u... HEPO CUBES.
To sam i ja pomislio odmah cim sam video gddr5 memoriju na 3800 mhz !! nisu jos ni gddr4 iskoristili kako treba a ne da prelaze na 5-cu i to troduplo brzu.
Ajd uzdravlje :)
:: Sasvim očigledno, čist fake, čak je lik koji je pisao na nemačkom, lepo dao link istog autora na istom (turskom) jeziku, kako lažnjavi i balavi o odnosu (tada nepoznatih karakteristika) ATI HD 2900 i nVidia 8800GTX.... na kriza demo-u... HEPO CUBES :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Moze biti da je fake, ali nije cudno GDDR5, po onome sto je vec da kazemo potvrdjeno, 4850/80 ce imati GDDR5 na sebi i core ce biti 800MHz + ovo je kao sto rekoh, za sada `potvrdjeno`
Brate to je neko lozenje, koga jos briga dal ce nova generacija doneti 10 ili 11 FPS-a, Nova generacija GPU-a je uvek bolja i donosi zestoko obaranje cena prethodne.
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
aaaa koji je ovo indijanac...ladno hteo da fejkuje 3dmark score, a ne zna ni kako se racuna 3dmark score...samo uzeo i sabrao one shejder modele i cpu i misli to je to...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.