Obične PCI grafike (nisu -E) za stare P Oglas: 59585 Ponuda->Privatno lice->Nova roba ATI radeon 9250 sa 128MB i 128bita NVIDIA FX5200 sa 128MB i 128bita
5 eura komad ili menjam za drugu komp. robu ATI-ja imam 75 a NVIDIA imam 33 komada
Ponude na mail
Ljudi dal ovaj lik lozi Ljubisu ili stvarno prodaje ove karice :P Mislim da mu to nista neznaci posto je Ljubisa ocito zadnji put gledao oglase 2000 i od tad drzi cene, samo ih osvezava svaki dan
jel` hoćete da vam na`vatam neko dete da imate sa čim da se zanimate ? :) a ne da ismevate ljude i njihove oglase ? I ja prodajem zemlju (iz dve saksije) ili menjam za žiguli (ladu) pa me niko ne ismeva, sram vas bilo !!!
Ma otkupio sve kartice od Ljubise pa ih sad daje po 5e samo da vise ne gleda Ljubisine cene od po 100e po karti. Mada u sustini svako moze da trazi koliko hoce za ono sto prodaje, e sad pitanje je da lice se neko javiti na oglas. Meni licno ne smeta ni Ljubisin niti bilo koji drugi oglas. Covek trazi, sta ga znas mozda neko ima neki P2 na 333 i bas mu pritrebala neka PCI grafa (od 100e :)) pa daj sta je prvo pri ruci....... he he
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.