E narode uzeo sam PALIT 9600GT Sonic + 2000/700MHz i karta je vrhunska,da li je ima neko i neka mi kaze na koliko bi mogla da se klokuje a da lepo radi
Ta kartica bi mogla glat na 2225/750. Probaj za po 10-15 pa testiraj, kao i uvek nisu svi primerci isti. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Mislim da ta kartica nema sta da trazi u konkurenciji Gigabyte HD3870/512 dual slot koja kosta nesto preko 130€.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: :: E narode uzeo sam PALIT 9600GT Sonic + 2000/700MHz i karta je vrhunska,da li je ima neko i neka mi kaze na koliko bi mogla da se klokuje a da lepo rad ::
tu se slazem potpuno .... Jaca i na papiru i na delu(bez filtriranja)! 130eur Dvoslotna sa def. taktovima ~800/2400mhz..... moze to jos vise.... 850/2500 drzi ortaK! Ali ima tu jos nesto ... Optimizacija nvideje za 90% igara... pa opet dodje na isto
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.