momci uzeo sam tv kartu,bocno je u slot,instalirao drajvere,koaksijalnim kablom povezao na sat.receiver na tv out,ali nemam sliku samo susti,jel moram zasebnu antenu za tv kartu,ja sam ovako povezivao milion puta na jednu antenu vise prijemnika,ali sad nece
povezao si kabl na tv out od satelitskog risivera? Ili si ga stavio na TV out na TV kartici ?
Da li si trazio kanale iz software-a katice ?
:: momci uzeo sam tv kartu,bocno je u slot,instalirao drajvere,koaksijalnim kablom povezao na sat.receiver na tv out,ali nemam sliku samo susti,jel moram zasebnu antenu za tv kartu,ja sam ovako povezivao milion puta na jednu antenu vise prijemnika,ali sad nec ::
To je koliko ja vidim Analog TV kartica, kakv sat. risiver ? Ona prima samo analogni TV signal. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Brate dal si ti normalan da ukljucujes sat kabl na obicnu TV karticu ??? Treba da ukljucis kabl od kablovske ili od antene kabl u tv kartu i da instaliras odgovarajuci program za nju.
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.