Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
3DMark06 20498 !
STRANA 1 OD 1
misafloyd 3DMark06 20498 ! 24.04.2008. 23:18 T9479

status: user
broj poruka: 321
Ovo ne moze bolje ( barem ne trenutno zbog napajanja od 550w ) . Bilo mi dosadno danas pa rekoh da vidim koliko moze ovo moje da izvuce , inace izao sam sa procesorom do 4150MHz sa drugom grafikom koja manje vuce struje . Ali ova bas vuce struje kad se klokne , nije dovoljno za 550w .

http://www.picattic.com/files/oem07qt3p41j21ps6abh.bmp
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 24.04.2008. 23:20 #52350

broj poruka: 12057

Auuuu, SkyFire gricka nokte do lakta !

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

misafloyd Ma ovo verovatno moze bolje ... 24.04.2008. 23:26 #52351

Ma SkyFire je bre Tata za mene , slab sam ja da se tu guzim ... ne znam sta bese ima on sad od grafike ...
surovi86 Dobar rezultat 24.04.2008. 23:33 #52353

broj poruka: 33
Probaj da izvuces od procesora nesto vise cisto za test, verujem da bi iso na 4100mhz sa nekim 1.700v, nece nista da mu bude, ja sam Q6600 drazo na 3900mhz sa naponom 1,60v za svaki dan. Ne znam koje napajanje imas ali 550w definitivno nisu dovoljni za dobo klokovan procesor i klokovanu kartu keje ti imas. Nisi napisao na kom kloku je karta?

Posto vidim da si ozbijan igrac:) evo jednog foruma i teme gde mozes da se ukljucisa u raspravu sa nekim pitanjima i na osnovu odgovora i iskustava drugih napravis jos vecu zver od ove koju vec imas.) http://www.sx-team.com/forum/index.php?showtopic=858&st=0

@SkyFire
Upravo je skinut sa trona, sada je tu novi vladar.)
misafloyd E a ovaj je luud ! 24.04.2008. 23:35 #52354

E a ovog prijatelja treba uhapsiti ! :-) Ovaj je definitivno Luud !

http://img503.imageshack.us/my.php?image=screenshot167al4.png
surovi86 Re: E a ovaj je luud ! 24.04.2008. 23:37 #52355

:: E a ovog prijatelja treba uhapsiti ! :-) Ovaj je definitivno Luud
::
:: http://img503.imageshack.us/my.php?image=screenshot167al4.pn

Pogledaj link koji sam ti stavio pa ces videti ko je ludji.)
misafloyd Graficka Clock . 24.04.2008. 23:42 #52356

Core Clock : 760MHz
Shader Clock : 1920MHz
Memory Clock :2100MHz

Inace napajanje je Gigabyte ODIN Pro 550w Modular .

Mogu da izvucem vecu brzinu procesora , ali onda grafika mora da ostaje po Default - u .
OCz re 24.04.2008. 23:43 #52357

broj poruka: 2900
Vece je bombona za bench, 11c napolju, otvoris prozore, 10c manje preko celog hardvera, dodas par 12-tica i furas

surovi86 dobar primerak 24.04.2008. 23:48 #52358

Imas dobar primerak karte, ako su to klokovi koji idu za svaki dan to je ekstra. Uzmi jace napajanje da bi to sve mogo da drzis dobro klokovano, nevalja da se napajanje opterecuje pri radu sa 100% opterecenja u svakom trenutku.
misafloyd Al se ja obruka ... 25.04.2008. 00:01 #52364

Ja se ovde izgleda obruka sa ovako malim Score - om :-)))

Ma ne drzim ja to Clock - ovano nista , sve igre rade kao sat i bez Clock - a , a napajanje ako naleti neko jace , mozda uzmem ...
Ognjeni Re: Dobar rezultat 25.04.2008. 01:02 #52376

broj poruka: 4521

:: @SkyFir
:: Upravo je skinut sa trona, sada je tu novi vladar.

hehehe jadan nebio pa kud ces to reci, ko ce slusati sad Milojka po ceo dan kako zanoveta :)....tek sad nece spavati .)

Ajd uzdravlje :)
markopvict Re: 3DMark06 20498 ! 25.04.2008. 01:38 #52382

broj poruka: 4515
Miso odlican rezultat! Reci mi jel to neki Vista Skin .... posto vidim da na testu kaze Win XP?

Eagle 8500GT = zlo

:: Ovo ne moze bolje ( barem ne trenutno zbog napajanja od 550w ) . Bilo mi dosadno danas pa rekoh da vidim koliko moze ovo moje da izvuce , inace izao sam sa procesorom do 4150MHz sa drugom grafikom koja manje vuce struje . Ali ova bas vuce struje kad se klokne , nije dovoljno za 550w
:: http://www.picattic.com/files/oem07qt3p41j21ps6abh.bmp
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Bravo! 25.04.2008. 01:46 #52383

broj poruka: 18472
Lep rez mladi kolega,samo napred...Dizi taj clock cpu-a,moze to jos bolje...

Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
@PCBeast@

Equinoxe Re: 25.04.2008. 01:51 #52385

broj poruka: 12057

SkyFire kako nokti ? Samo se zezam.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

SkyFire Re: Re: 25.04.2008. 01:58 #52386

Na mladjima svet ostaje By The Way,uskoro ocekujte rez od koga se kosti lede u mojoj privatnoj produkciji...@Miso@,grafika je dobra,lepo se clockuje...Podigni CPU bar na 4.0 Ghz,gurnuces bar 21k i jos preko...Dodje mi sad da ti dam moje napajanje!

Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
@PCBeast@

:: SkyFire kako nokti ? Samo se zezam
:: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
SkyFire Re: Al se ja obruka ... 25.04.2008. 02:15 #52387

Nemoj se to glupirati...!Kakva bruka?Niko od njih nema to u privatnoj reziji,sve su to pozajmljene komponente od firmi koje se na taj nacin reklamiraju!Ja postujem rez ali ruku na srce ja znam sta ja imam u mom Stacker-u ali za njih to ne mogu reci...Zato cuti i uzivaj,drugi mogu samo da ti pozavide za to sto imas...Budi ponosan i nemoj sebe pocenjivati!P.S.Ovo je koliko vidim rez od nikolas61 iz suparnickog tima mog drugara debeljka Spacemaster-a!

@Nenade@ tako ti reklamiras naseg Markeza,udaras kontru .. Molim te promeni Nick,iritiras me sa tim Surovi!Stavi bre onaj tvoj legendarni da te bre ceo svet prepozna!Nemoj pisati vise ako se budes logovao sa ovim neozbiljnim nickom!

@PCBeast@

:: Ja se ovde izgleda obruka sa ovako malim Score - om :-))
:: Ma ne drzim ja to Clock - ovano nista , sve igre rade kao sat i bez Clock - a , a napajanje ako naleti neko jace , mozda uzmem ...
KaiserSoze Mišo... 25.04.2008. 02:24 #52389

broj poruka: 568

nabavi li taj pci 8 pinski konektor više, počeo si da spopadaš nedužne ljude :)
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
misafloyd Probacemo veceras bolje ako nesto ne izgori :-) 25.04.2008. 05:42 #52396

Za Markopvict : Skin je Pack Vista Inspirat 2 v1.0 , bas mi se svideo ....

Za SkyFire : Moze CPU na 4.00GHz , ali mislim da grafika onda nece izdrzati Clock , probacu veceras ...

Za KaiserSoze : Nisam nabavio 8 - PIN konektor , i ne trazim ga , prevezao sam onako kako sam ti poslao onu sliku , sa dve zice ...
gogi1 svaka cast 25.04.2008. 13:35 #52405

broj poruka: 2076

Svaka cast prijatelju, extra rez, nema sta. Pa sad se bar otvori za neko 850w napajanje. E znate sta bi bilo dobro, da ko napravi najbolji score casti picce, ovde bi pojedini morali stalno da vode na pijenje:)
surovi86 Ja bre karadzicu he he 25.04.2008. 19:33 #52426

Pa naravno da nema, a ono fazno hladjenje sto ce ana zbog njega da ga istera iz gajbe? sto kosta sitnih 1600e, da i to nije dobio za test? Ma sali na stranu zaista ovo je neka druga prica to su ljudi manje vise entuziasti koji imaju kvalitetne masine ali ne uvek i najskuplje komponente. To sto nemaju a uglavnom nemaju jer im realno nije potrebno ne znaci nista, znanje koje imaju o tome sa cim rade je daleko bitnija stvar. Eto ti recimo imas tog Q9550 a ne znam koji ce ti kad jedino sto radis na kompu je igranje igara i net, to mozes i sa daleko jeftinijim procesorom a istom tom kartom koju imas i 4gb memorij, posto igre vise cene grafiku i skoro da vise i ne boduju brzinu procesora. Za kvalitetno igranje dovoljan je bilo koji C2D E4xxx, E6xxx, E8xxx jer sama arhitektura tog procesora je ista na svim modelima a to je ono sto novim igreama tipa Crysis odgovara a ne 4jezgar koja ne sluze nicemu ili klok od 4000mhz, mada grota je ne overklokovati ga he he:) a razumem i da ti pricinjava zadovoljstvo da ga imas u masini ali ti ipak realno nije potreban.)

Kazi mi kako da promenim nik, ne znam kako to da uradim:(

:: Nemoj se to glupirati...!Kakva bruka?Niko od njih nema to u privatnoj reziji,sve su to pozajmljene komponente od firmi koje se na taj nacin reklamiraju!Ja postujem rez ali ruku na srce ja znam sta ja imam u mom Stacker-u ali za njih to ne mogu reci...Zato cuti i uzivaj,drugi mogu samo da ti pozavide za to sto imas...Budi ponosan i nemoj sebe pocenjivati!P.S.Ovo je koliko vidim rez od nikolas61 iz suparnickog tima mog drugara debeljka Spacemaster-a
:: @Nenade@ tako ti reklamiras naseg Markeza,udaras kontru .. Molim te promeni Nick,iritiras me sa tim Surovi!Stavi bre onaj tvoj legendarni da te bre ceo svet prepozna!Nemoj pisati vise ako se budes logovao sa ovim neozbiljnim nickom
:: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
:: @PCBeast@
:: :: Ja se ovde izgleda obruka sa ovako malim Score - om :-))
:: ::
:: :: Ma ne drzim ja to Clock - ovano nista , sve igre rade kao sat i bez Clock - a , a napajanje ako naleti neko jace , mozda uzmem ...
SkyFire Re: Ja bre karadzicu he he 25.04.2008. 20:09 #52432

Prvo otkud ti znas za sta ja koristim moj Quad???!!!To sto ti vise volis Core 2 Duo to je tvoja licna stvar!Ja licno nisam mislio na Marka koji sigurno kada bi se potrudio moze da ima extra jak komp u svom privatnom vlasnistvu...Za ostale mi nemoj molim te pricati jer znam kako se snalaze...Mozda je znanje najbitinije ali nema znanja bez vlastitog iskustva!Kako ces ti da znas kako neki hardware radi ako ga ne posedujes!To sto izvrtis test,postavis setovanja i overclokujes je maciji kasalj za one koji su iole upuceni i rade sa tim...Sa druge strane nemaju jer vecina i ne moze to sebi da priusti...Nemoj mi tu neke price oko realnosti jer me to ne zanima..Ja sam covek koji voli kvalitetne stvari,dobar hardware i to je ono sto me ispunjava...Dal ja ili neko drugi to iskoristimo 100% to u opste nije poenta!Posto vidim da nesto zelis da me demantujes ili ti uvek das neki svoj zakljucak ili vidjenje pokusaj da ne zvucis kao da si samo ti u pravu..

P.S.Od `silnog` znanja ti ni nick ne znas da promenis...E moj zajebani liku...

@PCBeast@

:: Pa naravno da nema, a ono fazno hladjenje sto ce ana zbog njega da ga istera iz gajbe? sto kosta sitnih 1600e, da i to nije dobio za test? Ma sali na stranu zaista ovo je neka druga prica to su ljudi manje vise entuziasti koji imaju kvalitetne masine ali ne uvek i najskuplje komponente. To sto nemaju a uglavnom nemaju jer im realno nije potrebno ne znaci nista, znanje koje imaju o tome sa cim rade je daleko bitnija stvar. Eto ti recimo imas tog Q9550 a ne znam koji ce ti kad jedino sto radis na kompu je igranje igara i net, to mozes i sa daleko jeftinijim procesorom a istom tom kartom koju imas i 4gb memorij, posto igre vise cene grafiku i skoro da vise i ne boduju brzinu procesora. Za kvalitetno igranje dovoljan je bilo koji C2D E4xxx, E6xxx, E8xxx jer sama arhitektura tog procesora je ista na svim modelima a to je ono sto novim igreama tipa Crysis odgovara a ne 4jezgar koja ne sluze nicemu ili klok od 4000mhz, mada grota je ne overklokovati ga he he:) a razumem i da ti pricinjava zadovoljstvo da ga imas u masini ali ti ipak realno nije potreban.
:: Kazi mi kako da promenim nik, ne znam kako to da uradim:
:: :: Nemoj se to glupirati...!Kakva bruka?Niko od njih nema to u privatnoj reziji,sve su to pozajmljene komponente od firmi koje se na taj nacin reklamiraju!Ja postujem rez ali ruku na srce ja znam sta ja imam u mom Stacker-u ali za njih to ne mogu reci...Zato cuti i uzivaj,drugi mogu samo da ti pozavide za to sto imas...Budi ponosan i nemoj sebe pocenjivati!P.S.Ovo je koliko vidim rez od nikolas61 iz suparnickog tima mog drugara debeljka Spacemaster-a
:: :: @Nenade@ tako ti reklamiras naseg Markeza,udaras kontru .. Molim te promeni Nick,iritiras me sa tim Surovi!Stavi bre onaj tvoj legendarni da te bre ceo svet prepozna!Nemoj pisati vise ako se budes logovao sa ovim neozbiljnim nickom
:: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
:: :: @PCBeast@
:: :: :: Ja se ovde izgleda obruka sa ovako malim Score - om :-))
:: :: ::
:: :: :: Ma ne drzim ja to Clock - ovano nista , sve igre rade kao sat i bez Clock - a , a napajanje ako naleti neko jace , mozda uzmem ...
surovi86 E moj karadzicu ja nikad nisam upravu he he 25.04.2008. 21:29 #52455

Ja ne gajim osecanja prema hardveru, ne volim nista od toga samo ga koristim prem potrebama, imao sam i Q6600 dobro klokovan ali mi nije trebao realno, imao sam ga samo zato sto me je malo kostao dobro se klokovao pa sto da ne.

Sta se srdis:) pa ti si mi reko zasta koristis komp i mora da te kritikujem, nemozes ti u ova krizna vremena da dajes 400e za procesor koji ti realno ne treba, ali je opravdano da nesto zelis da imas makar iz radoznalosti. Sto se tice toga sta ko ima znanja koje poseduju i toga kako se dovijaju za hardver jedan kratak komentar, ti to nemozes da znas to je samo tvoja pretpostavka a ja recimo znam da je nikola promenio brdo ploca dok nije doso do adekvatne koja hoce da gura FSB preko 600mhz ista takva situacija ja i sa procesorima, ljudi kupe cpu ako nevalj prodaju ga i tako u krug sa bilo kojim parcetom hardvera a ono sto nemaju (jer im ne treba) dobijaju na test od firmi koje hoce da im izadju u susret kao recimo moja firma, manje vise svi tako rade. Stace recimo djoletu 9800gx2 kad covek ne igra igrice, ali moze da ti odrzi predavanje o toj karti iz dva razloga imao je dovoljno dugo za potrebe testa a isto tako i sve druge koje su jeftinije od nje pa moze da izvuce pravilan zakljucak na osnovu toga, e sad postoji i nesto sto se ne primeti nakon nedelju dve dana koriscenja ali manje vise to je to.

`P.S.Od `silnog` znanja ti ni nick ne znas da promenis...E moj zajebani liku...`
Ja barem pitam kad neznam a ne radim ko neki kad testiraju Q9550...

P.S E moja zvercice nemoj da ispricam ljudima kao si testirao stabilnost masine sa orthosom pa da vidimo sta ko zna psssst tisina he he

nvidia8800 ... 25.04.2008. 22:11 #52462

broj poruka: 168
Nisam ni ocekivao nista manji rezultat od njega...

POZDRAV

:: www :: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs