Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Ati Radeon 9200 i ViVo
STRANA 1 OD 1
neshadj Ati Radeon 9200 i ViVo 03.10.2005. 22:37 T943

status: user
broj poruka: 8

Imam Sapphire Atlantis ATI Radeon 9200 sa ViVo mogucnostima (ima ugradjen onaj Rage Theter chip na sebi), ali posto je kartica uzeta polovna nisam dobio ni drajvere ni kablove za nju a veoma mi je potrebna ta Video In mogucnost. Sto se tice drajvera mislim da bi onaj ATI Media center ili sta vec mogao da odradi posao ali ne mogu nigde da nadjem kablove. Ako neko zna gde moze da se kupi ili ako hoce da ih proda neka mi se javi. (Mislim da je to povezivanje izvedeno preko S-Video prikljucka).
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
bogovi re 1 04.10.2005. 10:31 #2509

broj poruka: 15

treba ti prvo onaj svhs adapter koji se racva na cinceve i svhs out i in pa posle biras hoces li video da prebacis sa cinc(composite) ili sa svhs i ukljuci obavezno pal bg to je za nasu regiju jer ako ti ostane ntsc slika ce da ti treperi.drivere skini atijeve neki catalyst koji hoces jer je starija kartica i to ce da ti radi.trebace ti program za prebacivanj tj. za capture.kablove mozes da pogledas u kanibalu na nbgd kod piramide ,i mislim da ih ima u itc elektroniku kod kalenic pijace nisam siguran.najvazniji ti je onaj adapter sto sam ti rekao,a kablove ces lako da nabavis.mozes i sam da napravis cinc to nije prob.
pozdrav
Sovjet Imam ja VIVO kablove na prodaju 05.10.2005. 17:08 #2528

broj poruka: 12
Imam ja VIVO Ati-jeve kablove na prodaju, znaci onaj kablic koji je moj predhodnik opisao i dva produzna cinc kabla po oko 1-1.5m, sve neotpakovano posto me ta funkcija bas nesto i ne privlaci.

Ako si zainteresovan pisi na mail: maksimrs@yahoo.com

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs