Mozda ce ovom nekom cudno zvucati kada budem rekao da to nije nista spec za tu kartu( 17500 WTF ?? pomislice ljudi ) ali kada znas da je Skyfire isto toliko dobio sa duplo slabijom karticom i quad procesorom ....sve ce ti biti jasno....Imas na forumu rez...njegov Quad 9550 i jedna 8800 gts ( naravno klokovano sve ) imaju oko 17 500......( vidim da i ti imas quad ali ne vidim koji, cak i da je Q6600 nije on toliko sporiji od Q9550 koliko je (9800gx2 jaci od 8800 gts-a)
p.s. mada verovatno je nisi kloknuo i to je odlican rez i nemas sta da razmisljas , teraces ti sve odlicno
Iskreno da vam kazem, nemam pojma koliki su rezultati za 3d mark, nisam se zanosio nesto oko toga. Vista mi je uvek davala oko 2500 manje bodova od standardnog x64 XP-a, ne znam ni sam zasto... CPU je QX6850. Ne znam, hteo sam vase misljenje da cujem.
Trebalo bi da je ok, oko 25k imaju likovi sa Q na 4GHz + i clock-ovanom kartom. Mada dostize se i 30k pa i nesto vise. Inace, ne moze on da ostvari ovde odma 20000 jer je to u rezoluciji 1280x1024, tu nema mnogo da se istakne dual GPU i memara. Digni malo clock karte i stavi proc. na 4GHz pa vidi koliko se dobije.
A da li ti je klokovan procesor. ako nije klokuja ga obavezno jer toj karti treba dosta snage da je potera, cak i 8800gts512 ne iskoriscava pun potencijal ako proc nije bar na 3.3 a kamo li tovja koja ima dva takva jezgra. Instaliraj 64 bit vistu. Pozdrav
Na samoj slici se vidi da je procesor na 3.5GHz. U principu mi i nije bitan 3d mark. Sam sistem i nisam klokovao uopste, sve je na default sem procesora koji je za 500MHz podignut sto nije nista posebno, koliko bi bilo kada bi se klokovalo i ne zanima me. Zato sam Vas i pitao o skoru na defaultu.
Treba mi za rendering. Vec imam Big Water 760 hladjenje ali nema potrebe da ga overklokujem, zadovoljan sam i ovako, zaista.
:: Brate sta ce ti Intel Quad Extreme od 800e ako neces da se poigras sa njime jer on ide uz adekvatno hladjenje skoro do 5 GHz :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!! :: ::
al ipak si instalirao 32-bitn vistu.. ne rece, u cemu je bio probllem sa CAD programom...
:: Mislite li da je ovo OK rezultat za ovu kartu a na visti 32-bit ultimate koja je ionako shit za testove? Malopre sam odradio test :: :: http://www.picattic.com/files/tytm75u1gc3jerp2t9gw.jp :: :: POZDRAV svim forumasima :: :: ::
Nece da ga pokrene uopste, izbaci neki .dll eror loading module. Modul je od drajvera za grafiku. Nisam cak ni stigao da ga upalim i krenem u rad sa njim tako da... Nije se u tom segmentu odnosilo da nece da radi vec upravo u nemogucnosti pokretanja same aplikacije.
Vista 32-bit je najgori shit, po meni koji sam ucestvovao u beta-testingu iste, shit nikad gori, vraticu se na X64 XP, on mi se najbolje pokazao do sad, verujte mi.
POZDRAV
:: :: al ipak si instalirao 32-bitn vistu.. ne rece, u cemu je bio probllem sa CAD programom.. :: :: :: Mislite li da je ovo OK rezultat za ovu kartu a na visti 32-bit ultimate koja je ionako shit za testove? Malopre sam odradio test :: :: :: :: http://www.picattic.com/files/tytm75u1gc3jerp2t9gw.jp :: :: :: :: POZDRAV svim forumasima :: :: :: :: :: ::
@nvidia8800 Sto ne kazes ljudima da ti karta ne treba za igrice vec za rad u programima za animaciju itd. i moram da te iskritikujem zbog viste32, za poso kojim se bavis najbolji operativni sistem koji mozes da instaliras je XP64 i trbalo bi to konacno i da uradis, vidi memorij koliko god da ubodes i nikad se ne baguje u radu. Inace ploca ti stize u subotu, eto ti nove zanimacije:) i ako te jos uvek zanima QX9770 javi mi se. Zbog predstojecih praznika jos uvek nije izaso iz zemlje, u svakom slucaju uskoro ce biti i Q9650 pa razmisli sta ti vise odgovara, inace ovaj QX9770 radi na 4300mhz za svaki dan cisto da znas i to na vazduhu.)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.