Ovu graficku kartu imaju u Imtel-u kao sto vidite pise da ima GPU 775 Mhz a u chip je R680 u sajtu http://www.club3d.nl/index.php/products/graphics/item/308 pise da ima 825 GPU clock! da li je moguce da ima neka verzija od 775 mhz sa R680 ili je u pitanju greska u specifikaciji znaci sve mi se slaze osim GPU Clocka trebalo bi da ima 825 jel je to jedina Club 3D 3870X2 koja postoji u njihovom sajtu! Zvao sam imtel i oni ne znaju kazu pise 775 mhz... a na kutiji ne pise nista.. Sta vi mislite o tome? Hvala unapred!
Na sajtu proizvodjaca postoji samo jedan model ove kartice,ima oznaku CGAX-38724X2,a taktovi su 825/1800.Pozovi Imtel i zamoli ih da ti procitaju oznaku kartice koju prodaju.Ako se broj poklapa,a vjerujem da je tako,s obzirom da je ovo jedini 3870x2 model koji c3d proizvodi,onda ne bi trebalo da bude problema.
Fabricki taktovi 3870x2 krecu od 775 MHz,pa nema razloga da brines da li je,mozda,rijec o `fals` kartici.
`Uzo Asusa ili CLub3deee, oba je verovatno napravio saphire... po meni, sve je to lutrija, tek se kasnije provali da li neki proizvođač određenu vrstu kartica zbrlja ili ne, a ova je baš sveža i ne prodaje se često. Lutrijana.
Sve te kartice su iz iste farbike to je sigurno, Gigabyte, Asus, Club samo zalepi nalepnicu, stavi ovaj ili onaj kabl (komponentni, prelaz, DVI adapter, HDMI adapter....) po neki CD i to je to. Što kaže Pisko, primerci je su lutrija. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.