:: Ima nekog Palitovog krsha,tamo neku 8800 GT sto se jedva klokuje na 650...Hehehehee :: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! :: @PCBeast@ :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: e ognjene koju ti graficku ima :: ::
3870 je malkice bolji ...tek toliko koliko je skuplji ( 10e) ...a ova moja je oko 200e ali kazem ti ....Asus 8800 gs top je bolji izbor mnoogo od te dve karte...jedino ako skupis pare za GT onda to uzimaj bez trunke razmisljanja.
Ajd uzdravlje :)
:: :: :: :: a sta je bolje 9600 ili 3870 i posto je ta tvoja
kad se upale AA i AI (x16) .. tu se 9600GT malo bolje pokazuje... inache bez filtra ati je brzi.... sve leti na high ali bez filtera.... Crysis sam igrao danas sa Asus 770/2200mhz .... high ... shader na mid ... 50 fps :) i igra izgleda fenomenalno!
Ko ima 9600GT nek prenese neke utiske da se odluchi covek!
Treba ti i neki ok proc da izvuches max iz karte! Recimo kod ortaka e6300 na 3.3ghz jako se lepo uklopio! ___________________________________
vec ovde, jel` moze neko da da broj nekoga ko sklapa racunare, instalira programe(naravno originale:)), a da usput otkupljuje stare komponente (i zamena je dobra)
Kada bi mi neko nudio za džabe jednu od ove dve karte, sa malo razmišljanja, ipak bih uzeo Radeon-a. Ali ako (normalno) moram da dajem pare, onda bih bez imalo razmišljanja uzeo 9600GT.
20€ je 20€ znaci za razliku u ceni novi DVD-RW. E sad kad lova nije problem onda neki 8800GT i to mu je to, mada mi ATI izgleda lepse ali ko vidi tu lepotu kad se zatvori kutija.
Ako hoces da igras Crysis nikako nemoj da kupujes atijeve karte, daju daleko losije performanse nego Nvidini prizvodi. Sto se tice ostalih igara manje vise nije bitno, mada opet je bolji 9600gt zbog toga sto se neverovatno dobro klokuje 780/1100mhz za 24/7 a na tom kloku kida usi:)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.