veruj mi, u nekim trenucima ni 8800gts 320 ne moze da ga potera kako treba, ne igram tu igru ali moj drugar je opterecen njome i menjace graficku samo zbog nje a trenutno ima 7950gt 512, ima neki nivo koji secka i na 8800gts 320 (ja licno nosio kod njega da probamo), znaci pricamo o visokim rezolucijama i ukljucenim aa i af
Ma daj bre, i ja imam 7950GT i FPS je unutar nekad i preko 200 a napolju ne pada ispod 60-70 i to kad nas je preko 20 na ekranu, 1440x900 sve je na max. Kako onda ima uopste sanse da secne igra ? Jedan moj ortak ima 9600XT, sve igra na high i sve je ukljuceno u 1024x768 i FPS je tu negde ispod 30, ali je igrivo, ako ta graficka pokrece tako ne vidim kako moze da secka uopste na nekoj 8800..
Kao sto rekoh, ta igrica ne zahteva pixel shejdere 3.0 mozda cak ni 2.0 nisam siguran...sve sto je potrebno jeste malo brzi procesor i memorije da ako bude dosta njih na ekranu, ako se puno stvari desava moze da resi....u takvim igrama sa losom grafikom, graficka kartica uopste ne igra primarnu ulogu , prvo cpu i memorija....
MIslim da se taj deo gde secka i sa 8800 zove stranglehold ili stonghold (tako nekako ne igram tu igru pa ne znam tacno), kazem i sa 8800gts 320mb je tu seckala u rezoluciji 1650 sa aa i af. Lepo sam video svojim ocima.
- Intel Pentium® IV 1.5 GHz or AMD XP 1500+ MHz - 1024 MB RAM - 64 MB 3D graphics card with Hardware Transform and Lighting, such as NVIDIA® GeForce™ FX 5700 class card or above - Broadband Internet connection - Two-button scroll-wheel mouse
To je to, ljudi ne prdite u prazno! 8800 da secka na ovoj igri, gluposti!
a koja ti je trenutno graficka ? Ako nije bas neki krs ( ako je bar 7600 gt ili bolja) onda ti je bolje da ulozis pare u Gigabyte p35 ds3l maticnu (70e kosta, isto skoro kao i graficka koju si predlozio) i cepnes tog intela 3-3.5 ghz koliko izvuces sa hladjenjem(nikako box ) i bices miran sasvim
Ajd uzdravlje :)
:: :: :: :: Imam intel e2160 klokan na 2.40ghz, ne moze vise zbog cipseta : ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.