Ko ima iskustva sa ovim programom? Naime,hocu da promenim voltazu na kartici da mogu da je poteram jos brze,ali ne bih da se bakcem sa vmod-om.Potpuno razumem kako se prepravlja bios,i u njemu sam postavio voltazu sa 1.3 na 1.45 V. Da budem jos jasniji.Da li ce imati efekta ili mora da se uradi vmod?
prvo i osnovno jesi ti kupio novi kuler za graficku ? pod 2 za vmod i toliko podizanje napona kartice preko nbitor-a ti treba kuler od 30-50e (znaci nesto bas kvalitetno ) a samo mi reci jeli mislis da je to isplativo to raditi na kartici od 30-40e? Prodaj to, dodaj pare od hladjenja i imaces i brzu i bolju karticu da ne govorim, novo i garancija.
citao sam da bios vmod ne radi na 7xxx kartama tako da ce ti verovatno trebati hard mod.sto se 88xx radi provereno.
:: Ko ima iskustva sa ovim programom :: Naime,hocu da promenim voltazu na kartici da mogu da je poteram jos brze,ali ne bih da se bakcem sa vmod-om.Potpuno razumem kako se prepravlja bios,i u njemu sam postavio voltazu sa 1.3 na 1.45 V :: Da budem jos jasniji.Da li ce imati efekta ili mora da se uradi vmod ::
Temperatura na 605/1620 je 67-68 C posle 2 sata igre. Posto je u biosu namesteno da ventilator u 3D modu radi na 65 %, ja sam ga podigao na 75 %. Mislim da nece preci 75 C sa minimalnim povecavanjem voltaze. Kuler bi naravno trebao ako bih stavio 1,8 V za jezgro, a to mucenje mi ne pada napamet.
Svasta sam procitao po netu pa se odgovori krecu od: provereno na 7600GS vmod preko nibitor-a, do nema sanse, i provereno na 8800GT do nema sanse.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.