Imam plocu Asus M2N-X koju sam resio da zamenim za GA-MA770-DS3. Ostatak konfiguracije je Amd athlon64 X2 4000+, Asus 9600gt, Seagate baracuda 160gb S-ataII, Maxtor 120gb ata133, Apacer 2x1gb ddr2 800, Chieftec 550W AB-A, flopy, Nec dvd-rw 3500AG, tv-fm karticu 6 godina staru (Kworld 878RF-pro), inkjet stampac, ostalo se podrazumeva. Video sam na vise vole Biostar T770 u ovoj klasi ploca ali u slepom crevu od Zajecara niko ne prodaje Biostar ploce, a ovu Gigabyte cekam nedelju dana sa obecanjem da mozda stize u subotu. Sta je tu je. Mene prevashodno zanima osim mogucnosti za dalji upgrade, da li ce se na Gigabyte ploci primiti navedene komponente i eventualno da li ce neka od navedenih komponenti proraditi malo brze cak i ako se ne overklokuje. Svako misljenje je dobrodoslo u vezi ove ploce cak i ako niste imali licnog iskustva vec culi od nekog. Sto se Asus M3A tice rezervisan sam posto ta ploca ima dosta problema i bios za nju izbacuju vrlo cesto i to u beta verzijama, a oficijelni forum je prepun kuknjava od strane korisnika.
Otvorio sam isti forum tamo gde treba ali je izbrisan tako da bih molio da odgovarate na moj post u ovoj sekciji. Danas sam se prijavio i nisam gledao gde ubacujem post.
pa kad si vec krenuo sa Asus-om, sto se spustas na tako niske vode gde vladaju krhsine? uz tako mocne komponente, ja bih ti preporucio,recimo, Abit, pod 1, ili Asus, ali nikako ti ne bih preporucio Gigabyte, ili MSI, imam jako loseg iskustva...eto, moje misljenje. mislim, kad si vec izdvojio parice za sve to, brate izdvoj i za dobru plocu, ne znam da li si imao iskustva sa ovim novim Abit-ovim plocama, ali ja sam imao prilike da sklopim jedno 10konfi sa istim i stvarno su vrh!
Situacija je u Zajecaru malo stegnuta sa plocama. Moze da se nadje Asus, Msi, Gigabyte ali Biostar ili Abit tesko ili skoro nemoguce jer ih niko ne prodaje. Na Msi ploce necu ni da pomislim, nemam nista protiv Asus-a ali kada je u pitanju ploca sa amd 770 cipsetom (Asus M3A) na forumima sam nasao da onaj kome ta ploca radi OK je mnogo srecan covek i da izbacuju bios za nju na svakih nekoliko dana a da ne govorim o tome koliko postova ima na oficijelnom forumu te ploce i na koliko problema se ljudi zale.Uglavnom je problem pregrevanje SB600. Kada sam sumirao sve izbor je pao na Ga-ma770-ds3, j..b...ga takav mi je horoskop. A mozda se situacija promenila promenila na bolje u korist Gigabyte.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.