Ljudi gde mogu da nadjem ove male hladnjacice za memoriju graficke karte?Zanci potrebno mi je hitno...Moze i nesto slicno ako postoji...Ja sam gledao ovaj koji bi mi odgovarao ali nema nigde!
thermaltake cl c0025 bga 2 memory heatsink
Molim za pomoc!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
Ja sam ih dobio uz EPoX-ovu plocu davnih dana (eh kako je to lepo radilo cudo) u svakom slucaju isti su ko ovi na slici ali plavi. Neke sam iskoristio a mozda mi je nesto ostalo probacu da nadjem pa ti javljam.
Imas ih u paketima Coolink i Cooler Master, ali zajedno sa ventilarorom za chipset. Cene je negde od 600 - 800 din. Imali su ih u Web House u Durmitorskoj 3. Samo sto oni rade samo do 17h. Zovi ih sutra. Zovi i Desk Computers, oni drze Cooler Master.
Pozz.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Kad smo već kod MSN-a, bax2003@hotmail.com, ali bi možda ovo mogla da bude zasebna tema za razmenu MSN adresa. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ A šta nije vam jasno, e biće vam jasno, biće vam jasno, j......
Pa postavi je na PCBerza Caffe..Uz to nek svako stavi sta ceni kod svog kolege i zasto bi voleo da bude sa njim u kontaktu...
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: :: Kad smo već kod MSN-a, bax2003@hotmail.com, ali bi možda ovo mogla da bude zasebna tema za razmenu MSN adresa :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: A šta nije vam jasno, e biće vam jasno, biće vam jasno, j...... :: ::
Izvinte cika Milojko, necemo vise skole nam :)...nemoj da se ljutis i mrstis dobices bore :P
p.s. Mrcke tebe nema na msn ni od korova.....
Ajd uzdravlje :)
:: Ne zezaj i nespamujte vise!Otvarajte drugu temu za te stvari :: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! :: @PCBeast@ :: :: :: :: :: Kad je bal nek je maskembal .)......ognjenim@hotmail.co :: :: :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.