Kupio sam malo pre doticnu karticu , ali imam problem , nemam 8-Pin kabal na napajanju . Probao sam da ga prevarim kao sto sam prikljucio 3870GX2 sa dva 6-Pin kabla , digne sistem , ali nemam sliku ... Potreban mi je 6 to 8-Pin PCI-E konektor .... Gde da nadjem , sta da radim ? Evo kako izgleda : http://www.pcpower.com/accessories/6-to-8-pin-adapter.html
a taj sto ti je prodao karticu? zar to ne bi trebalo da ide uz karticu? druga stva je koje je to napajanje na cega pokusavas da stavis tu grafiku? mozda ti uopste nije problem u 6-ili 8-pin konektoru, nego napajanje nema snage
Kupio sam u DPM , u kutiji nisam nasao konektor . Nisam siguran da ASUS daje taj konektor kao NPR BFG . Napajanje je Gigabyte Edin Pro 550W . Radi na istoj konfiguraciji 3870GX2 bez problema .
Sad sam zvao , nema ... Sto se tice napajanja , radi ce bez problema , kontaktirao sam par ljudi sa Bencha , samo da napravim konektor ... ili kupim negde .
Dok si ti gledao ovu kartu po netu ja sam je uveliko testirao tako da taj adapter nije bio u kutiji tj. ne daje se uz Asus...Da si ljubazno pitao Nenada mozda bi ti dao zasebno...Inace Rez mora da ide preko 20000 jer je karta zaista mocna samo uz nju idu veoma losi driver-i!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.