Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Kombatibilnost memorija
STRANA 1 OD 1
SPAKLIEY Kombatibilnost memorija 08.04.2008. 09:15 T9182

status: user
broj poruka: 239
Imam u kompu 4 modula Geil po 512 Mb sto je ukupno 2 GB - DDR 400.Medjutim pojavila mi se potreba za vise memorije pa sada mozram da jurim module od po 1 gb(da bih u kompu imao makar 3GB).Video sam puno ponuda za module od 1GB ali brendovi su Kingston,Kingmax,Corsair,PQI itd. Na Geil od 1gb jos nisam naisao..
Posto bih odmah mogao da kupim neke od ovih modela jel mozete da mi preporucite koji bi se dobro slagao sa Geilom jer nije dobro da se kombinuju razlicite firme(ili sam bar ja tako cuo)?
pozdrav
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
astan Re: Kombatibilnost memorija 08.04.2008. 10:38 #50429

broj poruka: 271
Po meni je totalno besmisleno raditi upgrade sa 2GB DDR400 memorije na 3GB DDR400 memorije. Ako STVARNO imas potrebe za vise memorije onda promeni celu platformu i uzmi DDR2 memoriju jer za jedan modul od 1GB ddr400 mozes da kupis skoro 3GB ddr2 ...

:: Imam u kompu 4 modula Geil po 512 Mb sto je ukupno 2 GB - DDR 400.Medjutim pojavila mi se potreba za vise memorije pa sada mozram da jurim module od po 1 gb(da bih u kompu imao makar 3GB).Video sam puno ponuda za module od 1GB ali brendovi su Kingston,Kingmax,Corsair,PQI itd. Na Geil od 1gb jos nisam naisao.
:: Posto bih odmah mogao da kupim neke od ovih modela jel mozete da mi preporucite koji bi se dobro slagao sa Geilom jer nije dobro da se kombinuju razlicite firme(ili sam bar ja tako cuo)
:: pozdra
::
Equinoxe Re: 08.04.2008. 11:50 #50432

broj poruka: 12057

Najbolja varijanta ti ja da sve to lepo prodaš i kupiš 2 x 2BGF kit i pevaš.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
A šta nije vam jasno, e biće vam jasno, biće vam jasno, j......

Equinoxe Re: 08.04.2008. 12:00 #50433

broj poruka: 12057

Da ne bude zabune, mislio sam na 2 x 2 GB kit.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
A šta nije vam jasno, e biće vam jasno, biće vam jasno, j......

rasha44 Da se pridruzim 08.04.2008. 15:40 #50449

broj poruka: 1492
I ja imam 2GB DDR 400 memorije. Koju god konfiguraciju da imas, neces mnogo dobiti dizanjem memorije na 3GB. Poslusaj drustvo i menjaj MB i procesor, pa kupi 2x2GB memorije. To ja planiram da uradim kad dobijem lovu na LOTO-u.:))

Pozz.

Nightbird
ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme.
HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs