Imam TV2000 XP Expert i sve radi normalno, samo sto je odjednom daljinski skrenuo sta god da pritisnem na njemu (bilo koje dugme) on uvek ugasi program (PVR2), a kada je program ugasen i ikonica obelezena jednim klikom misa, onda kada pokusam da upalim program preko daljinskog, daje mi opciju kao da sam na ikonici uradio desni klik pa propertis. Ovo stvarno nije nesto normalno, i bas se pitam sta bi moglo da bude.
isti takav problem i ja imam.Prvo sam imao problema kada sam je prvi put ukljucio pisalo je fails to built the graph.Onda sam postavio temu ovde na forumu i rekli su mi da updajtujem softver to sam uradio i bilo je sve ok dok nisam uzeo daljinski u ruke.Ne znam sta da radim mrzi me ponovo da updajtujem softver treba mi pola sata za to.Pa molim iskusne forumase da i meni pomognu...
Ja imam isti taj daljinski i nemam vec 3 godine nikakav problem sa njim. Imam najnovije drajvere i novi PVR. Probajte update,a ako ne ide reklamirajte daljinac i kartu.
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
Ona plava dole kod sata ikonica što je kao logo Laadteka, kliknite desno na nju i settings. Tu imate enable i disable remote, probajte da odbagujete drajver sa disable, reset kompa, pa enable. pa opet reset. I pogledajte da li je štiklirano dole MCE remote, jer to nemate. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ A šta nije vam jasno, e biće vam jasno, biće vam jasno, j......
Hvala bax, samo sam iskljucio MCE remote i sve radi super, cak nisam ni resetovo komp. Ne mogu da verujem da takva sitnica moze da iznervira coveka toliko, a ne znam ni kako se ukljucila posto to nisam ni petljao
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.