Pozdrav svima u nedoumici sam oko ove dve kartice,prvobitno zbog stabilnosti. Ostatak konfiguracije je: Q6600 asus p5k premium/wifi-ap geil 2gb black drago EVO ONE 4-4-4-12 chieftek gps-550ab-a 550w
obe su dobre karte.ja bih recimo uzeo asus-a ako je sa glacier hladnjakom a ako je obican single slot isao bih na palit.na kraju krajeva uzmi onu koja je jeftinija.
Palit ti je jeftiniji, tisi, ok se klokuje, imam slican komp sa drugacijom plocom, sljaka fantasticno...Ako bas mora asus, gledaj da ne bude sa referentnim kulerom pa je posle klokni...
razlikuje se primerci istih proizvodjaca,svaka se klokuje vise/manje mhz od druge.ne treba ti nista vise od recimo 700mhz za gpu i 2000mhz za vram,to bi trebao svaki primerak da moze da postigne.poz
:: koji je su optimalne oc *max* vrednosti za tu graficku karticu,skoro sam je kupio,pa me zanima.. :: :: ::
Hvala ljudi na savetima,medjutim Palit ne mogu da uzmem ( ne zbog para) vec zbog drugih ne hardverskih problema. Dok mogu Asus EN8800GT/G/HTDP/512M mogu ali ovaj za njihovim kulerom obican. Sada jurim gledam sta uzeti u zamenu.Za mene izadje ovaj Asus 150 eura. Tako da trazim kartice koje kostaju max 240-250 eura,jer meni izadje manje. Palit i te manje firme ne mogu. U kombinaciji su Gigabyte,Gainward i Asus. Koje graf bi ste vi u tom slucaju gledali.I ako moze neka dobra stranica sa testovima top 10 kartica i ostalo...hvala puno.
Manje firme ?Isto kao sto je Saab `mala` automobilska marka ....a njegov najeftinij model kosta 25000 !!!...To sto ti nisi cuo i nije poznat kod nas, ne znaci da je mala firma....Palit je vlasnik Gainwarda....eto ti mali podatak..... Ajd uzdravlje :)
:: :: :: :: Hvala ljudi na savetima,medjutim Palit ne mogu da uzmem ( ne zbog para) vec zbog drugih ne hardverskih problema :: Dok mogu Asus EN8800GT/G/HTDP/512M mogu ali ovaj za njihovim kulerom obican :: Sada jurim gledam sta uzeti u zamenu.Za mene izadje ovaj Asus 150 eura :: Tako da trazim kartice koje kostaju max 240-250 eura,jer meni izadje manje :: Palit i te manje firme ne mogu :: U kombinaciji su Gigabyte,Gainward i Asus :: Koje graf bi ste vi u tom slucaju gledali.I ako moze neka dobra stranica sa testovima top 10 kartica i ostalo...hvala puno.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.