Nedavno sam uzeo doticnu kartu i odusevio se jer na njoj ima fabricki zalmanov kuler vf830, koji bi po specifikaciji trebalo da bude dosta tih, cak i na njemu pise da je quiet, ceo je od bakra i bas je masivan pri tom ima solidno velik ventilator, ali se ipak cuje dosta! Pre toga sam ima kartu sa vf700al isto zalmanovim kulerom i bio je mnogo tisi! Da li neko ima iskustva ili jos bolje doticnu kartu pa da moze da mi pomogne i kaze sta da radim?! DA li je mozda kuler felerican pa ispusta malo vecu buku ili se okrece na previse obrtaja pa je zbog toga bucan!!! Inace kartica je super, i ponasa se odlicno u radu, cak je i temperatura niska! Hvala unapred.!!!
ko sto ti je ognjeni rekao, riva tuner pa Low-level System setings i tu mozes da podesis brzinu ventilatora...mozes i da namestis da se automatski ubrzava kada GPU predje odredjenu tempretaturu, pa ono, nasteluj kako ti odgovara...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.