Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Koja najbolja...
STRANA 1 OD 1
Djuraway Koja najbolja... 01.04.2008. 16:02 T9073

status: user
broj poruka: 202

...graficka za AGP slot ima na nasem trzistu i gde?
Isto vazi i za CPU za socket 478.
Hvala!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Vaskev re 01.04.2008. 16:19 #49730

broj poruka: 1673
Od Nvidie 7900GS, negde u oglasima firmi sam video ali gde nemam pojma. Od Ati-a mislim da je to 3850 ili eventualno neka 1950XT ili pro. Tacno gde ih ima potrazi po oglasima firmi.

Vaskev re 01.04.2008. 16:24 #49731

broj poruka: 1673
Zaboravih za procesor, najbolje je da to sto imas prodas i lepo kupis neku plocu sa LGA775 i neki core2duo klase E21xx pa navise prema ceni starog procesora 45-65evra za 3.0GHz imas mnogo bolji nov procesor, plus sigurno ces ddr zameniti lako za ddr2 i ostaje ploca koju ces verovatno moci da prodas i za te pare ili malo vece kupis pomenutu plocu. Graficka koju planiras za AGP ce te i ovako kostati kao i za PCI-E ali kasnije mozes nesto i da menjas dodas a ovako ces biti zauvek zarobljen za starudiju. Razmisli jos jednom pre nego sto se zarobis.

Ognjeni Re: re 01.04.2008. 18:02 #49746

broj poruka: 4521
Apsolutno pozitivan rezon od strane Vaskev-a...dobro razmisli sta ces da uradis, potrosices iste pare a ostaces na vec zastareloj tehnoogiji em sporijoj za skoro iste pare....lepo to sve prodaj i uzmi novo, bolje ces proci definitivno

Ajd uzdravlje :)

:: Zaboravih za procesor, najbolje je da to sto imas prodas i lepo kupis neku plocu sa LGA775 i neki core2duo klase E21xx pa navise prema ceni starog procesora 45-65evra za 3.0GHz imas mnogo bolji nov procesor, plus sigurno ces ddr zameniti lako za ddr2 i ostaje ploca koju ces verovatno moci da prodas i za te pare ili malo vece kupis pomenutu plocu. Graficka koju planiras za AGP ce te i ovako kostati kao i za PCI-E ali kasnije mozes nesto i da menjas dodas a ovako ces biti zauvek zarobljen za starudiju. Razmisli jos jednom pre nego sto se zarobis.
::
psihoyu re 01.04.2008. 23:24 #49784

broj poruka: 1191
Imam ja polovnu X1950pro 512mb, skoro sve nove igre rade na max detaljima na nekoj normanlnoj rezlocujiji, naravno sem Crysis-a. Javi se ako si zainteresovan. Jos je pod garancijom.

Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
RubberDuck tv izlaz kabal ? 08.04.2008. 22:02 #50476

broj poruka: 12
`psihoyu` imam istu graficku (ati 1950 pro 512 agp) i jedno pitanje: cemu sluzi kabal sa 3 (plavi beli crveni )zenska cinch-a za tv izlaz ? Na ati 9550 sam imao od tv izlaza samo jedan zenski cinch, i tu zakazio cinch-to-cinch kabl do tv-a, sada ih ima 3, na plavi zakacio (video) tv izlaz a cemu sluze ostala 2 ? Zna li neko ovo ? Hvala unapred !

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs