.)....radi super ko zmajce....na 3.7 je za svaki dan...na 4.0 sam ga stavio ali mi je vdrop bio veliki pa cekam cika Milojka da jednom dodje pa da mi sredi to, znam da jedva ceka da mi klokne procesor .)....kako kod tebe makina ?
Nisam, trazim prvo da uzmem fon pa cu onda....zato sam se i raspitivao.....ali bice overeni ako Bog da :)
Ajd uzdravlje :)
:: Davno sam rokno post sa RV770 :D,, :: Jes overio Hot Spotove Ognjeni :: :: :: Kad Inspiracija Cuti :: Razum Se Brzo Zamara... :: Roger Zelazny - Cronicles Of Ambe :: Nemo-Novi Sad :: ::
Radi skroz dobro.za sada sa gemin2 hladisom do 3,6 za 24/7,testove recimo vrtim na 4,05ghz mogla bi da legne za nijansu bolja ploca ali otom potom.poz
:: .)....radi super ko zmajce....na 3.7 je za svaki dan...na 4.0 sam ga stavio ali mi je vdrop bio veliki pa cekam cika Milojka da jednom dodje pa da mi sredi to, znam da jedva ceka da mi klokne procesor .)....kako kod tebe makina :: :: Ajd uzdravlje :) :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.