E, sad će Nvidia da zalepi tri kartice selotejpom spoji ih u sli, na dve odseče deo sa pinovima, onu treću ubode u pci-e slot i eto prve njihove tro-jezgarne tri-pločne karte. Podsetimo se tekispodsačaizvučene 9800x2. Ura za ATi!!!
Očekujemo i bataćeletov komentar:P a sta ti ja znam...
Samo neka ratuju i rezu cene.ura i za jedne i za druge!
:: E, sad će Nvidia da zalepi tri kartice selotejpom spoji ih u sli, na dve odseče deo sa pinovima, onu treću ubode u pci-e slot i eto prve njihove tro-jezgarne tri-pločne karte. Podsetimo se tekispodsačaizvučene 9800x2. Ura za ATi!! :: :: Očekujemo i bataćeletov komentar:P :: a sta ti ja znam.. :: ::
Upravo tako.....fight , fight, fight :) Ajd uzdravlje :)
:: Samo neka ratuju i rezu cene.ura i za jedne i za druge :: :: :: :: E, sad će Nvidia da zalepi tri kartice selotejpom spoji ih u sli, na dve odseče deo sa pinovima, onu treću ubode u pci-e slot i eto prve njihove tro-jezgarne tri-pločne karte. Podsetimo se tekispodsačaizvučene 9800x2. Ura za ATi!! :: :: :: :: Očekujemo i bataćeletov komentar:P :: :: a sta ti ja znam.. :: :: :: ::
Cekajte ljudi, ovo je eksperiment... Da je vidim u prodaji pa cu da poverujem da je NVidia OPET izduvala na najprostiji nacin.
Izgleda da inzinjeri AMD-a koriste svoja iskustva iz visejezgarne tehnologije koja je teorijski bolja od C2D, ali u praksi je nesto podbacila zbog lose finalne izrade. No, i to se menja. Mislim, praksa.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.