Imam Gainward 7600GS GLH DDR3 256Mb (clock-ovan na 515/1500 deafult 500/1200)... i sve igre rade ok .....neke i extra tera u 1024:768 ..imam 2 GB GEIL 667Mhz Dual Chanel (clock na 700Mhz 4-4-4-6) i AM2 3500+ (clock na 3800+)..... Ploca M2N-E ..... Hteo bi da uzmem ovu kartu... jer parica vishe nemam...pa me zanima jel bi bilo razlike... karta je sledeca XFX NVIDIA 8600 GT 620MHz 256MB DDR3 2x DVI `XXX EDITION` PCI-E 7.385 Din... Evo i Link http://www.pakom.com/KatalogProizvoda/OpisProizvoda.aspx?sifra=9006060 Poz svima.
Neko znacajno ubrzanje necesh primetiti, primeticesh +x u nekom 3D Mark-u i to je to. Bolje te parice u shtek pa polako..... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ A šta nije vam jasno, e biće vam jasno, biće vam jasno, j......
Mozda grijesim,ali mislim da za ~7500 din mozes kupiti polovnu 8600 GTS.Ove kartice su izgubile svaki smisao pojavom novih,brzih i jevtinijih Radeona i GF,pa ih vlasnici prodaju zbog prelaska na pomenute modele.To je tvoja sansa,da za relativno malo novca kupis sasvim dobru karticu,u garanciji.Ili mozes razmisliti o takodje polovnim 7900GS/1950Pro,ali je u ovom slucaju garantni rok kraci i kartice imaju vecu kilometrazu.
8600GT i nije neka kartica (ja je imam, u ASUS-ovoj izvedbi). Tehnicki zavrsava posao,sve igrice rade ok u zavisnosti od podesavanja (neke na high detaljima,neke na medium kao npr. Crysis na nekoj srednjoj rezoluciji).. u sustini,neces videti neko znacajno poboljsanje u odnosu na tu karticu koju vec imas.. Mozda ti se isplati da kupis neku polovnu 8600GT staru par meseci :) em je jeftinije em neces izgubiti pare koje je vec neko ,ko prodaje polovnu, izgubio :) a mozda je najbolje da se stisnes jos malo pa kupis neku karticu novije generacije..
Imas veoma dobru karticu trenutno, ne menjaj je jos neko vreme. Ako bi stavio 8600GT ne bi primetio skoro nikakvu razliku. Jednog dana, novu karticu uzmi ATI 3850 ili 3870 ili Nvidia 9600GT. Sve slabije od toga neces primetiti razliku.
Ukoliko uzmes neku od navedenih kartica moras da promenis i CPU jer ovaj 3500+ ne moze iz njih da izvuce maksimum. Trebace ti minimum Athlon X2 5000+ BE.
Ako nemas para na bacanje - ne bacaj ih. Sta ce ti 8600GT ili GTS kada napretka nema, a postojeca kartica (7600GS GLH) sasvim lepo odradjuje posao ? Pare u dzep i - tisina.
A da promenim onda procesor samo? DA uzmem neki 5000+? ili 4400+? Jel bi video neku razliku onda ? :) Jbg..kada mi trenunotnu budzet ogranicen.... al prve vece pare koje dobijem uzimam 9600 GT i 5000+ ..al poshto idem jedno po jedno..dal vredi uzeti procesor drugi ..tj. koji od ova dva ? :)
Izmedju 5000+ i 4400+ nema gotovo nikakve razlike u ucinku u igrama,ali,razlika u cijeni je smijesna,pa je 5000+ bolji izbor.
Ako ne mozes da se strpis,a zelis da igras na ozbiljnijim rezolucijama,onda za 7500 din kupi 7900GS (ostavio sam ti link) jer je razlika itekako primjetna - 7600 GS u tim uslovima jedva pokrece neke igre.Tvoj procesor danas nije konkurentan,ali sasvim solidno moze da se nosi sa novijim igrama.Uvijek je bolja kombinacija sporiji (stariji) CPU + brza kartica,nego obrnuto.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.