Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Pomoc za overklok
STRANA 1 OD 1
Ispicutura Pomoc za overklok 25.03.2008. 16:06 T8937

status: user
broj poruka: 268

Imam Inno3D 7300GT 128MB DDR3 (500/1400) , skinuo sam RivaTuner i hocu malo da overklokujem :) nemam para ni za kakav upgrade pa mi je svaki frame bitan. Nikad nista u zivotu nisam klokovao, pa molim da mi neko od vas napise detaljno uputstvo sta da radim u doticnom programu i do kojih frekvencija smem da idem...hvala svima unapred
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
filni .... 25.03.2008. 17:08 #48915

broj poruka: 1221

Ne znam ko je ovde pisao o tome.. i detaljan opis...kako da overclock graficku.... prelistaj forum....nacicesh...

Ognjeni ... 25.03.2008. 17:40 #48923

broj poruka: 4521
Pogledaj bilo koju temu u delu graficke kartice, pisalo se o tome sto puta i ja sam milion puta pricao....uglavnom nema tu odredjene frekvencije do koje se ide..zavisi od modela do modela...obicno je to 10-20 % max od default vrednosti.....povecavas za po 50-ak mhz pa testiras u 3dmarku i vidis ima li nekih cudnih stvari po ekranu i zapucava li komp...ukratko

Ajd uzdravlje :)

psyman Re: Pomoc za overklok 25.03.2008. 21:41 #48970

broj poruka: 1046
instaliraj riva tuner pa pronadji tamo neke klizace i prati temperaturu gpu-a.

::
:: Imam Inno3D 7300GT 128MB DDR3 (500/1400) , skinuo sam RivaTuner i hocu malo da overklokujem :) nemam para ni za kakav upgrade pa mi je svaki frame bitan. Nikad nista u zivotu nisam klokovao, pa molim da mi neko od vas napise detaljno uputstvo sta da radim u doticnom programu i do kojih frekvencija smem da idem...hvala svima unapred
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs