Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Samsung 225MW-TVprijemnik PAL HDTV DVI HDMI S-Video SCART
STRANA 1 OD 1
praskomen Samsung 225MW-TVprijemnik PAL HDTV DVI HDMI S-Video SCART 21.03.2008. 13:38 T8873

status: user
broj poruka: 6
Samsung 22` SyncMaster 225MW 5ms 700:1.300cd m2.170:160 Monitor-TVprijemnik PAL HDTV DVI HDMI S-Video SCART

Inturesuje me vase misljenje o ovom monitoru,kao i utisci ponosnih vlasnika istog.Znaci,prednosti,mane,odnos cena/kvalitet,kako se pokazao u igricama...Sve u svemiu vredi li svaki od skoro 400eur

Meni bi sluzio za igrice,filmove i internet,pa se moze svesti pod standardnu upotrebu,mada kako ima mogucnost gledanja tv-a i kacenja svega i svacega za njega nije iskljuceno da bi bio `srce` malog entertejment centra :-)
Ako imate neki drugi predlog otvoren sam za sugestije
Hvala svima,unapred
pozdrav
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
BAnefi NEE 21.03.2008. 16:56 #48542

broj poruka: 114
NAravno da ne vredi...
Mnogo je bolje resenje da dodas jos 100 eura i kupis samsung 32` Lcd TV (Tehnomarket evropa) i lepo povezes Pc na taj LCd...
Ovi televizori im aju iza ulaz za PC kao i ostali monitori...
Dobices HD sliku i veci ekran...
Ja sam isto uradio sa 46` Samsung i odusevljen sam, sve radi PERFEKTNO!!!!
B.F.

shkomi ali 21.03.2008. 19:14 #48549

broj poruka: 852
Ima tu jedno malo ali koje srecu kvari

taj samsung TV ima 1366 x 768 a 225 mw ima 1680x1050, tv od 32 inca sarpov koji je full HD je oko 110 000 u beogradu.

Ja sam probelm gledanja TVa u mojoj sobu resio sa 2232bw, 5.1 zvucnici i pinnacle pctv pro tv kartica. 225mw ima bolji ugradjen tuner ali njegov zvuk ne moze da se poredi sa mojim.

zaq 225 mw ne moze da se kaze da je lose resenje, samo su mu zvucnici onako.

Devize devize bonda elema

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs