E pa ovako,troumim se izmedju Samsung 2232bw,Samsung 225mw i Viewsonic vg2230wm.Interesuje me vase misljenje o odnosu cena/kvalitet za sva tri monitora i koji je po vama best buy.Inace,znam da je 225mw skuplji nekih 70eur,ali mi se mnogo svidja ono sto nudi,bar na papiru...Ako je neko imao priliku da koristi neki od ovih monitora bio bih mu veoma zahvalan na informacijama iz prve ruke... Unapred zahvalan
nadjes Samsung 2232bw sa S panelom onda mozes da uzmes u obzir i njega da kupis a u svakom drugom slucaju - ViewSonic VG2230WM sto zbog garancije sto zbog kvaliteta slike. Pogledaj i LG225WT (on je oko 260e), ja sam ga uzeo za sebe pre nedelju-dve i skroz sam zadovoljan (a gledao sam da kupim iste monitore koje i ti sada gledas).
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.