posto su cene opale,i opadace jos,neckam se koju od kartica da uzmem. XFX8600gt 256mb ddr3 ili msi 2600Xt 512mb ddr3,taktovi jezgra su vecu na 2600,a memorije na 8600.2600 bi uzeo jer su mi se nvidie popele na glavu,a 8600 zato sto je xfx,svidja mi se njihov doberman,ma salim se ljudi,mislim da je 2600 bolji izbor ali prvo da se svama konsultujem,DA napomenem cene su iste
Ja bih ti predlozio Sapphire ATi 2600XT 256MB GDDR3 za 80e. 512MB je isuvise za ovaj chip pa su bacene pare. A ovaj Sapphire ima atkivno hladjen GPU i pasivno hladjene VRAM BGA chipove pa se moze solidno i bezbedno O/C-ovati. GA 2600XT Siletn ne bih preporucio, mnogo se greje i nema O/C potencijala a kosta slicno.
Na kojoj rezoluciji planiraš da se igraš? 2600XT ima malo lošije performanse u odnosu na 8600GT, ali ako ćeš da se igraš na rezolucijama većim od 1280x1024, onda je ima smisla uzimati zbog više memorije.
Nepismenim i polupismenim ljudima treba zakonom zabraniti upotrebu tastature!
2600XT DDR3 nema slabije performanse od 8600 GT DDR3.
ATI postize 10 000 poena u 3dMark 2005, Nvidia oko 9000 (na default 1024x768). U FEAR i CO2D nesto je bolja Nvidia, u NFS i Prey ATI, u SC2 priblizne su.
au,ljudi,drazite me u neznanje,bata cele nekako mi ta cena od 60e smrdi,ne znam takve performanse po ceni nizoj od nvidie 8500ddr2,koji je proizvodjac,naravno msi,gigabyte zaobilazim
e,imam svet komjutera,ali nisam imao vremena da procitam,definitivno uzimam tu grafu,hvala bata cele ziv bio,zahvaljujem se svima koji su se ukljucili:):):):):):):):):):):):):):)::)):)):):):):
e,imam svet komjutera,ali nisam imao vremena da procitam,definitivno uzimam tu grafu,hvala bata cele ziv bio,zahvaljujem se svima koji su se ukljucili:):):):):):):):):):):):):):)::)):)):):):):
:: Palit 8600 GT Sonic + ________________ 90-95 jevrej :: :: il :: :: ATI HD 3650 512MB DDR3 ____________ 80-85 jevrej :: :: ATI bez ikakve dileme - lepsa slika, jednak ili bolji framerate, manja cena... sta jos treba :: :: ::
samo sto je `lepsa slika` argument prestao da vazi po izbacivanju serije 8...proguglaj malo o tome...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.