Bio sam ubedjen da se svaka Leadtekova graficka kartica A6200TD (NV43, 128 bit, 128 MB) otkljucava! Ali zajebo sam se. Kupim ja lepo graficku i otkljucam je.... ALI..... nijedna igra nece da se pokrene tj. crn ekran. Jebiga, onda restart i vracaj kako je i bilo.... Ne kapiram kako? Svi koji su je kupili lepo su je otkljucali i igrali, samo ovaj moj retardirani primerak ima neispravne pajplajnove!!! Prokomentarisite ovo, molim vas!!! Pozdrav.
Postoje price da nVidia posle velikog procenta 6200 kartica koje su otkljucavane odlucila da stane tome na put.Ja sam cuo da je nVidia odlucila da zameni 6200 sa 6600LE modelima (koji su se vec pojavili) koji kao nece moci da se otkljucavaju.Ako je ovo tacno mozda si ubo neku karticu iz zadnjih serija sa tim cipovima koji ne mogu da se otkljucaju.A mozda si jednostavno ubo jednu od onih 1% Leadtekovih kartica koje nece da se otkljucaju.Ko zna.
Bilo je i ranije problema, narocito sa AGP varijantom. Ne znam sta si sve pokusao i kakve su ti sanse, ali mislim da je najbolje da vidis po stranim forumima dal ima nesto o tome, mozda i da se uclanis na neki i da pitas.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.