Sklapam PC samo za pustanje muzike u slim kucistu i zelim 6,7,8 ili 10 incni monitor (moze i crno beli) koji se napaja iz racunara a koji cu jednostavno da zalepim na bok kucista. Vidim na netu da toga ima i da su cene ne vece od 60$ ali ne znam gde tako nesto ovde da nadjem. Obicno se takve stvari prodaju kao dodatak za kola ili za obezbedjenje objekata ali opet pojma nemam koga da pitam. Ima li neko neku ideju?
da ima skoro da se kupe i na trafici:) Vidim da imaju po svim iole opremljenijim cpu shopovima kao i shopovima bele tehnike. Video sam u Sarajevskoj malo posle Amer. ambasade kad se ide ka gradu prodavnicu. Na slaviji u trznom centru. Zatim tehnomanijak shopovi, na Nbg tehnomark... i tako dalje dakle na svakom koraku. a sta ti ja znam...
:: Ima i na trafici. Na zelenjaku. Jedno vreme su ih drzali i u onoj Soko - Stark prodavnici slatkisa u Bezistanu... Bas su slatki .. :: :: Kostaju oko 3-4 hiljade, mada ako uzimas paletu dodju te po hiljadu dindzi :: :: :: :: :: da ima skoro da se kupe i na trafici: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.