Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Vga Kabl
STRANA 1 OD 1
BAnefi Vga Kabl 05.03.2008. 13:31 T8551

status: user
broj poruka: 114
Gde da kupim kabl ili vga konektore da bi napravio kabl vga to vga.
Kabl mi je potreban za povezivanje od pc do monitor, potreban mi je kabl duzine min 5m.
Ili ako neko ima neku semu sa rasporedom zica pa mozda da napravim sam...
Hvala svima
B.F.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vampirbg ... 05.03.2008. 13:38 #46565

broj poruka: 711
Kabl imas da kupise gde hoces... Ima ga cak i u svim mega martketima... Ako je duzina problem, onda idi u Kanibal u maloj Piramidi (prekoputa pijace) pa ce ti oni napraviti...

Ako hoces sam da ga pravis, onda opet idi u Kanibal, kupi konektore i kabl, a semu mozes da nadjes i na netu...
Saske ... 05.03.2008. 13:39 #46566

broj poruka: 1117
za produzne kablove ne znam da li ima da se kupi, ali ako hoces sam da pravis....
ako mislis na D-SUB konektore onda imas da ih kupis u radio kliubu...
http://www.radioklub.co.yu/katalog/komponente.php?IDgroupweb=6330
imaju i muske i zenske tako da bi moga sam da napravis, samo ti treba neki sirmovani kabal sa 15zila...

Overclocking is the way of life!!!

MACHINE ... 05.03.2008. 13:41 #46568

broj poruka: 5710
Pogledaj gotove, imas ih u duzini od 5m. Tj. to ti je male-male i moze biti DVI ili DSUB. Ali pazi da je double shirmed sa feritnim jegrima na oba kraje, kako bi zadrzao dobru sliku. Imas Roline, Assman, Hama ili Bandridge modele (Sampro, Logo, Imtel )....

- R a v e n L o r d -

Saske ... 05.03.2008. 13:42 #46569

kad smo vec kod produznih kablova...jel zna neko da li ima mozda da se nadje produzni kabal za PCI-E x16 ???

astan Re: ... 05.03.2008. 14:12 #46571

broj poruka: 271
?????

:: kad smo vec kod produznih kablova...jel zna neko da li ima mozda da se nadje produzni kabal za PCI-E x16 ??
::
:: Overclocking is the way of life!!!
Saske ... 05.03.2008. 14:30 #46575

tako kako pise...necu graficku da bodem u plocu, nego ocu da je izmestim negde sa strane...mogu ja ovo sam da naprvaim ali mi je veoma smor da nadjem neku neispravnu graficku i plocu da bih s njih skinuo sta mi treba i plus da izlemim 164 zice...

vladarko Kakav ti kabl treba? 05.03.2008. 21:52 #46615

broj poruka: 4228
Da produžiš postojeći monitorski do grafičke ili se VGA kabl na tvom monitoru skida? Ako ti treba za produžavanje onda je to male-female (kada je VGA kabl fiksiran za monitor), a ako ti treba duži kabl koji ide direktno iz grafičke u monitor, gde nećeš koristiti postojeći (kratki) monitorski kabl, onda je male - male.

Pozdrav!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs